Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bez brankáře Srubec v Boršově vyhrát nemohl


Branky


0

Rozjetý lídr tabulky Boršov neměl s jedenácti hosty, kteří se na zápas sešli, žádné slitování.  Půltucet vstřelených branek je toho jasným důkazem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čuřík zazářil hattrickem

Za normálních okolností by se hrál pravděpodobně vyrovnanější a atraktivnější duel dvou předních celků Okresního přeboru. Jenže Srubeckým se zranil brankář a poslední zápasy lepí sestavu a do branky chodí ten, který je na tom pro hru do pole nejhůře – nejvíce zraněný hráč. V tomto složení tak neměli hosté proti silnému a rozjetému Boršovu žádnou šanci. Ještě když si k tomu připočteme dobrou efektivitu v zakončení. V 15. Minutě se poprvé v zápase prosadil po samostatném úniku Čuřík – 1:0. Ve 30. Minutě rozehrávali boršovští fotbalisté přímý volný kop a střelou z hranice pokutového území nedal šanci Hekrdlovi Šefčík – 2:0. O dalších pět minut déle to byl opět Čuřík, jenž vyrovnal v klubové tabulce střelců Pokorného a zvýšil na 3:0. A aby to bylo hezky postupně, tak přesně za dalších pět minut se domácí radovali počtvrté, když míč zaplul do sítě z kopaček Čuříka – 4:0. Ten tak navázal na své předchozí zápasy a ukázal, že střeleckou formu má momentálně parádní. 

Tři branky padly i ve druhém poločasu

Ve hře nebyl rozdíl ani ve druhém poločase, jen branek u domácích trochu ubylo. V 65. Minutě tentokrát vyrovnával počet branek spoluhráče Čuříka Pokorný. Ten se prosadil efektní i efektivní patičkou po přesném centru ze strany – 5:0. Po chvíli se z branky radovali i hosté. Dittrich zakombinoval s dobře hrajícím Jeňkem a druhý jmenovaný našel pod sebou Muziku, jenž překonal Bublíka – 5:1. Pro mUziku to byla premiérová trefa ve srubeckém dresu. Poslední slovo si vzal Filištein, když proměnil pokutový kop a uzavřel skóre zápasu – 6:1. Srubec doplácí na nepřítomnost brankáře, kterého na podzim angažoval a bohužel si na tréninku přivodil zranění kolene a bude nejspíše až na jaře. Naopak Boršov vypadá velmi dobře a zatím se nenašel tým, který by je přehrával. 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér Boršova): Dnes jsme byli velmi produktivní a naše šance proměňovali. Vyhráli jsme zaslouženě, Srubec se snažil, ale hrál jen po naše pokutové území a do žádných šancí jsme hosty nepouštěli.

TJ Slavoj Srubec
René Janoušek (trenér Srubce): Bohužel není moc, co hodnotit. Jsme ve stavu, jakém jsme, to znamená v malém počtu hráčů, bez brankáře…nemá cenu spekulovat co by, kdyby.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - P. Češka [-] , J. Češka [-] , J. Lísal [-] , L. Fessl [-] , F. Pokorný [-] , M. Pícha [-] , J. Šimeček [-] , J. Šefčík [-] , F. Filištein [-] , V. Čuřík [-]

TJ Slavoj Srubec
J. Hekrdla [-] - T. Jeněk [-] , J. Leština [-] , P. Kalina [-] , J. Petr [-] , R. Dittrich [-] , T. Kroupa [-] , D. Muzika [-] , F. Hekrdla [-] , J. Korotvička [-] , F. Šálek [-]

ŽK: 22. F. Pokorný , 42. P. Češka .
Hráči zápasu: L. Fessl , V. Čuřík .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Brejník Aleš - TOMEK Jiří (N), TŮMA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.