Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Stropnice otočila utkání s Dobrou Vodou B


Branky


0

Horní Stropnici nečekalo nic lehkého, jejich soupeř z Českých Budějovic je ve velké formě a rozdával příděly na počkání. I ve Stropnici hosté vedli, jenže ve druhém poločasu se domácí zmobilizovali a třemi góly převrátili skóre na svoji stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z poslední minuty určil vítěze poločasu

Hosté přijeli na půdu Horní Stropnice bez Granova, Drába i nedávného hráče kola Candry. Ze začátku utkání se hrál fotbal nahoru, dolů a tak vznikaly skulinky v obou obranách. Divákům se tento hurá fotbal musel určitě líbit. Ve 4. minutě centroval zprava Arnold a na zadní tyči nebezpečně hlavičkoval Hoffmann pouze nad branku. V 8. minutě byl v akci znovu Hoffmann. Tentokrát se mu nepovedla malá domů, dotírající Bašta se dostal k míči, ale z první trefil Šinka do rukavic. Šance střídala šanci a v 10. minutě domácí Stanka střílel z úhlu vedle. Pak se dostal ke slovu aktivní Šteyer, kterého nedokázal odstavit Jindra a Šteyer tak mohl přízemní střelou na vzdálenější tyč otevřít gólový účet utkání – 0:1. Po chybě domácího stopera mohl vyrovnat Kořínek – trefil tyč hostující branky. Stropničtí se dočkali ve 37. minutě, kdy nepříliš důraznou střelu Stanky Šinko neudržel a Haňur pohodlně dorazil míč do branky – 1:1. Jenže do kabin šli veselejší přeci jen hosté. V poslední minutě prvního poločasu se po standardní situaci prosadil hlavou Marek – 1:2. Zajímavostí byla chvála rozhodčího Hrušky od domácích fanoušků, to se poštěstí opravdu málo komu. Bohužel to vydrželo jen první půli.

Neproměněná penalta domácí nakopla a dali tři branky

Nástup do druhého dějství měli lepší hosté a díky faulu Josefíka měli možnost zahrávat pokutový kop. Arnold však balón poslal vysoko nad branku. To byl nejspíš zlom celého utkání.  Ve 49. minutě totiž kopal Stanka rohový kop, na který si naskočil Bašta a začínalo se od „nuly“ – 2:2. A za další tři minuty již vedla Horní Stropnice! Holej poslal míč z půlící čáry až do pokutového území hostů, kde Staněk opět hlavou dokonal obrat v utkání – 3:2. Domácí byli potom lepším týmem a hosté se předvedli pouze nefotbalově. Chodoba napadl pomezního rozhodčího kvůli autovému vhazování, které rozhodčí přiřkl domácím. Za svůj prohřešek vyfasoval Chodoba pouze kartu barvy žluté. Po pár neproměněných šancích domácích mohl přijít trest. Šteyer však svůj samostatný únik proměnit nedokázal. Vyrovnání se dobrovodští fotbalisté přeci jen dočkali zásluhou Marka, jenže pro ofsajd branka nebyla rozhodčím uznána. Účet zápasu pak uzavřel Kořínek, který udělal kličku Šinkovi a do prázdné uklidnil domácí – 4:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Josef Holej (hráč Horní Stropnice): Zápas byl od začátku nervózní z obou stran se spoustou nepřesností. Zápas ovlivnila neproměněná penalta za stavu 1:2 pro hosty na začátku druhého poločasu. Poté jsme převzali aktivitu a dali jsme ještě tři branky. Rozhodčí celé utkání, obzvlášť pak druhý poločas, nezvládl.




Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - V. Bušta [-] , J. Jindra [-] , J. Kunágl [-] - Z. Staněk [-] , M. Bašta [-] , R. Valíček [-] , J. Holej [-] - J. Stanka [-] , T. Kořínek [-] - J. Haňur [-]

SK Dobrá Voda B
J. Šinko [-] - J. Marek [-] , Č. Marek [-] , P. Šteyer [-] , A. Arnold [-] , J. Šteyer [-] , L. Klimeš [-] , J. Šedivý [-] , P. Hoffmann [-] , P. Choboda [-] , V. Hanousek [-]

ŽK: 69. J. Holej , 90. M. Bašta - 40. L. Klimeš , 75. P. Choboda , 82. P. Hoffmann , 85. J. Jerhot , 86. J. Šedivý .
Hráči zápasu: J. Stanka , J. Holej - P. Šteyer .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - ŠROM Pavel (N), ŠAUER Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.