0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršov potvrdil první příčku v tabulce


Branky


0

Do Dolního Bukovska přijel lídr OP Boršov a místním fanouškům i soupeři z Neplachova ukázal, že není na výsluní náhodou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boršov potvrzoval roli favorita

Rozjetý Boršov byl v utkání s domácím Neplachovem favoritem. Neplachov ale chtěl po předchozím nevydařeném utkání také bodovat. Jenže začátek zápasu domácím vůbec nevyšel. Už v  5.minutě musel navíc neplachovský Nekola pro zranění střídat. Navíc ve 14. min po zbrklé rozehrávce sebral míč hostující Fessl, neukvapil se, balón ještě potáhl a z pravé strany poslal centr do šestnáctky, kde se prosadil zkušený Šefčík a hlavou poslal hosty do vedení – 0:1. A v minutě 20. Chybovali domácí znovu. Hostující Komrska vystihl špatnou rozehrávku brankáře Bicka a přihrál nabíhajícímu Friedlovi, pro kterého nebyl problém skórovat do poloodkryté branky – 0:2. Neplachovu takto vyvíjející se zápas na náladě rozhodně nepřidal a na hřišti to bylo vidět. Domácí často chybovali v rozehrávce a hosté to tak měli jednodušší. Ti byli naopak na koni a v první půli v podstatě nepustili Neplachov do šance. Především záložní řada Boršova vedená zkušenými hráči Gruberem a Šefčíkem hrála prim. Ke konci první půle se domácí přeci jen dostali více do hry, ale žádné ovoce to nepřineslo.

Krásně se trefil Šefčík

Druhý poločas přinesl větší aktivitu Neplachova a z toho vyplynulo několik standardních situací kolem šestnáctky hostů. Z těch ale Neplachovu kontaktní gól vytěžit nepodařilo, naopak z nenápadného brejku trefil břevno Bickovi branky Komrska. Další možnost na zkorigování výsledku měli domácí ze série několika rohových kopů, ale ani z nich se prosadit nedokázali. Obrana Boršova standardní situace zvládala s přehledem. V 73. minutě pak Boršov zasadil rozhodující úder - z přímého volného kopu zvýšil opět Šefčík, když neomylně zakroutil balón přes zeď – 0:3. Neplachov měl ještě možnost zkorigovat nepříznivý výsledek. Nejprve se za obranu hostů dostal Bečvář, ale sám proti Bublíkovi se neprosadil a napálil pouze boršovského brankáře a na samém konci utkání si stejně tak vedl i M. Dušák. Zápas tak rozhodly chyby domácích v prvním dějství, které hosté zkušeně potrestali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): Vůbec se nám nepovedl první poločas, brzo jsme prohrávali o dva góly a to bylo proti silnému Boršovu rozhodující. Nejhorší na tom je, že oba góly jsme jim v podstatě darovali, padly po našich úplně zbytečných chybách. Něco si v kabině řekneme, ale nedokážeme to přenést na hřiště. Je třeba se vrátit k tomu, co jsme hráli v prvních zápasech podzimu. Teď nás čeká zápas na Čtyráku, který bude určitě posílen o hráče A týmu…

FK Boršov nad Vltavou
Jiří Komrska (trenér Boršova): Po středě, kdy se nám vůbec nedařilo, to už bylo nyní fotbalovější, lepší. Terén byl také kvalitní a od začátku jsme diktovali tempo utkání a myslím si, že zaslouženě vyhráli. Domácí bojovali, ale to bylo dnes málo. Nejlepší hráči od nás byli dnes Šefčík a Komrska.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
Š. Bicek [-] - M. Dušák [-] , L. Sobota [-] , M. Nekola [-] , D. Valeš [-] , P. Švec [-] , P. Šafář [-] , P. Dušák [-] , V. Klečka [-] , J. Láník [-] , L. Svobodný [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - M. Pícha [-] , L. Komrska [-] , D. Friedl [-] , J. Lísal [-] , J. Šefčík [-] , J. Gruber [-] , V. Anderle [-] , L. Fessl [-] , F. Filištein [-] , J. Šimeček [-]

ŽK: 43. L. Svobodný - 55. L. Komrska .
Hráči zápasu: J. Šefčík , L. Komrska .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - HRDLIČKA Jaromír (N), TOMEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.