Granov září a Dobrá Voda B vítězí!


Branky


7. M. Granov , 13. M. Granov , 36. J. Marek , 41. J. Marek - 46. J. Holinka
0

Dobrá Voda B hraje v dobré pohodě a v utkání s dalším "béčkem", Týnem nad Vltavou, byla od začátku lepším týmem a o výsledku rozhodla v prvním poločase. Činilo se především duo Granov-Marek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Granov s Markem zařídili vedení 4:0

Mužstvo Týna v týdnu zvládlo utkání s Horní Stropnicí, ale na Dobré Vodě je čekal mnohem větší oříšek. A samotný zápas ukázal, že oříšek nerozlousknutelný. Domácí táhne především kanonýr Granov, ke kterému se přidal skvěle hrající střední záložník Dráb. A tak hosté tahali od začátku za kratší konec. V 7. minutě se po rohovém kopu prosadil již zmiňovaný Granov, který byl trestuhodně neobsazený – 1:0. Ve 13. minutě tentýž hráč využil zaváhání středu obrany Týna. Na první pokus ho sice vychytal Valtr, ale odražený míč již uklidil Granov do prázdné branky – 2:0. Černý první poločas pro hosty pokračoval i nadále. Ve 36. minutě Granov perfektně obloučkem uvolnil Marka, který si zkušeně poradil s Valtrem a zvýšil vedení domácích – 3:0. Těsně před poločasovou přestávkou neubránila Olympie další rohový kop a svoji druhou branku přidal po precizní hlavičce znovu Marek.  

Valtr druhý poločas zavřel bránu

Ihned po návratu z kabin se prosadili i hosté. Přímý volný kop Holinky tečoval bránící hráč ve zdi tak nešťastně, že pomalu letící balón se dostal až do sítě za záda Šinka – 4:1. Snížení nemělo žádný zásadní vliv na další dění na trávníku. Dobrá Voda B si vypracovávala další jasné šance, které ale nedokázala zužitkovat i díky skvěle chytajícímu Valtrovi, jemuž mohou jeho spoluhráči hodně děkovat. Jinak by totiž odjížděli s debaklem. Za Olympii se poté netrefil do černého pendl z A-týmu Houska, když se dvakrát prosadil až před domácího gólmana, v koncovce mu ale chyběl klid a nechal tak dvakrát vyniknout brankáře Šinka.



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč Týna B): Věděli jsme, že Dobrá Voda a především Michal Granov hrají ve formě, přesto jsme doufali alespoň v bod. Bohužel domácí byli nad naše síly, v první půli byli úžasně produktivní a se skóre 4:0 už se pak těžko dá něco udělat. Ve druhém poločase jsme také měli nějaké šance, ale musím přiznat, že nebýt famózního výkonu našeho brankáře Valtra, odjeli bychom domů s těžkým debaklem. Domácí byli rychlejší, důraznější i šikovnější s balonem, skvěle zahráli Granov a Dráb. Ještě jedna poznámka - minulý týden jsem tady chválil oddílového asistenta rozhodčího ze Srubce, nyní musím hodnotit opačně - pan Šauer je ubožák, snad už praporek do ruky nikdy nedostane. Zápas jeho trapné verdikty až tak neovlivnily, ale naštve to a do fotbalu by to patřit nemělo...



Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - ŠAUER Adam (N), KLIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.