Béčko Týna přejelo Srubec


Branky


16. J. Holinka , 36. T. Houska , 49. J. Meidl , 76. J. Vanda - 14. T. Jeněk
0

Na vltavotýnské letiště přijeli Srubečtí s cílem navázat na výkon, který předvedli v Temelíně. Bohužel pro ně, byli v tomto utkání domácí nad jejich síly a ti si tak po delší době připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srubec své vedení neudržel

Svou roli v utkání sehrálo i zmiňované hřiště, které je s nadsázkou řečeno dvakrát větší než na Srubci a hráči Týna využívali svoji rychlostního převahu. Domácí Olympie začala proti tabulkově lépe postavenému soupeři nebojácně, po pasu Meidla mohl Houska v 10. minutě postupovat sám na brankáře, špatným zpracováním se však připravil o lepší střeleckou pozici a gólman Srubce Kohout ho vychytal – nutno podotknout, že Srubečtí přijeli bez brankáře a rukavice tak navlékl hráč z pole. Ve 14. minutě Vlk z přímého kopu na polovině hřiště napálil prvního hráče soupeře, Srubec předvedl smrtící brejk a Jeněk ho poslal do vedení – 0:1. Rezervu Týna to ale nepoložilo a ještě více přidala na obrátkách. Meidl krásně narýsoval přihrávku mezi beky pro Holinku, který na hraně ofsajdu svůj únik zakončil suverénně po zemi k tyči - 1:1. A do konce poločasu se domácí prosadili ještě jednou. V 36. minutě zopakovali její hráči akci jako přes kopírák - Meidl opět v roli nahrávače vybídl tentokrát Housku a ten podobně jako Holinka s přehledem zakončil – 2:1. Ve 40. minutě byli hosté blízko vyrovnání, opět rychlým kontrem překonali defenzivu Olympie, balon už směřoval do sítě, ale v poslední chvíli na čáře obětavě zakročil obránce Vlk. 

Olympia přidala další dvě branky

Začátek druhého poločasu hodně napověděl o dalším vývoji utkání. Hned ve 49. minutě Ponec vyslal Meidla a ten své sólo zakončil stejně chladnokrevně jako jeho spoluhráči v první půli - 3:1. Domácí byli na hřišti lepším mužstvem. A čtvrt hodiny před koncem to korunovali čtvrtou brankou. V 76. minutě po rohovém kopu Meidla šel Vanda do souboje s brankářem Kohoutem a díky rychlejší reakci uklidil odražený balon do branky - 4:1.Bůra si nakonec hosté neodvezli, protože v 80. minutě si Švík sice ve vápně zkušeně připravil střeleckou pozici, jeho pokus o chytrý obstřel skončil nad brankou.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč Týna n. V. B): Pohled na tabulku už začínal vypadat dost děsivě, proti Srubci to tak chtělo tři body. V sestavě nám pomohli pendlové z A-týmu - Meidl, Houska i Ille předvedli vynikající výkony. K nim se přidali i ostatní a odehráli jsme jednoznačně nejlepší utkání sezóny. Sice jsme prohrávali, ale zaslouženě jsme skóre do přestávky otočili a ve druhé půli už si vítězství pohlídali. Excelentně zahrál matador Meidl - jeden gól dal a na tři přihrál. Největší hvězdou dne pro mě však byl asistent rozhodčího - pan Milan Čečka ze Srubce. Takto férově a precizně odmávaný zápas jsem od laika v okresních soutěžích ještě neviděl, palec nahoru a respekt!

TJ Slavoj Srubec
René Janoušek (trenér Srubce): Domácí kluci byli rychlí, my jsme ani neměli tentokrát brankáře. Jednoduše byli domácí lepším týmem. Co mě mrzí, je zranění Radima Hálka, který musel odjet na šití s protrženým uchem.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hučík Marek - KLIČKA Martin (N), ČEČKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.