Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankovský řádí dál!


0

Obě mužstva plynule navázala na svá předchozí utkání a urodil se jednoznačný výsledek ve prospěch domácího celku. Jejich výhru řídil nejlepší střelec OP Jankovský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté uhráli solidní poločasový výsledek

Vzhledem k posledním výkonům obou týmů by bylo obrovským překvapením, kdyby Čtyři Dvory B dokázali v podzámčí urvat nějaký ten bodík. A branka ve 4. minutě hostům sebevědomí určitě nezvedla. Jankovský si narazil s Procházkou a pak přesně umístěnou střelou otevřel svůj i týmový účet zápasu – 1:0. Jankovský se při druhé brance proměnil v nahrávače. Ve 27. minutě poslal přesný centr na Dalipiho a ten se hlavou nemýlil – 2:0. Akce se i v dalším průběhu prvního poločasu hrnuli na Voneše. Buď ale hlubočtí hráči volili až příliš složité řešení nebo zakončili nepřesně. A tak se z ničeho nic radovali hosté. Ve 44. minutě si na pěknou přihrávku za obranu naběhl Píša a z první střely na branku snížil na 1:2 z pohledu svého mužstva.    

Domácí se rozjeli na plné obrátky

Jenže snížení skóre jakoby domácí ještě více nabudilo a jejich aktivita nepřestávala. Hned zkraje poločasu druhého poslal Adam pěkný pas na Jankovského a ten už si věděl rady - 3:1. V 63. minutě vedli hlubočtí fotbalisté již o tři branky, když svoji druhou trefu zaznamenal i Dalipi – 4:1. Branku dosáhl pověstným kuchlem. O šest minut později postupoval s míčem Jankovský a dlouho se rozhlížel, komu by míč posunul, až nakonec sám vystřelil a dosáhl hattricku – 5:1. Jankovský si drží parádní průměr více než dvě vstřelené branky na utkání. Poslední slovo měli domácí - v 84. minutě domácí Valenta převedl míč přes celé hřiště a předložil míč před bránu Povišerovi, který uzavřel účet utkání na konečných 6:1. Hosté si tak ve druhém zápase připsali šest obdržených branek. Hluboká B se drží s čelem tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Ondřej Píša (kapitán Č. Dvorů B): Bohužel hrajeme to, na co máme. Hrajou kluci, kteří hráli ještě minulý rok v dorostu. Z áčka naopak nikoho nedostaneme, protože je jich taky akorát a ti, kteří odehrají celý zápas, už nechtějí hrát další utkání za jeden víkend. Uvidíme, jak to bude příští týden, kdy nás bude ještě méně asi a zakončíme náročný trojboj doma s Mladým.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - T. Adam [-] , O. Krátký [-] , A. Dalipi [-] , L. Povišer [-] , K. Vácha [-] , M. Jankovský [-] , J. Hrouz [-] , J. Procházka [-] , J. Hrdý [-] , M. Kovařík [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
M. Voneš [-] - A. Čepička [-] , T. Pecha [-] , M. Maliňák [-] , L. Zeman [-] , D. Mentlík [-] , O. Píša [-] , J. Raušer [-] , P. Trnka [-] , Z. Svoboda [-] , M. Sedlic [-]

ŽK: 74. Z. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Jankovský , A. Dalipi .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KNOTEK Václav - PROCHÁZKA Jan (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.