Neplachov porazil jedním gólem Týn B


Branky


80. M. Dušák (p.)
0

Hostujícímu Týnu B se vstup do soutěže nepovedl a na hřiště do Dolní Bukovska nepřijížděl v optimální pohodě. Neplachovští stejně jako loni začínají soutěž velmi nadějně, když je táhne především kapitán Martin Dušák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ze svého tlaku branku nevstřelili

Diváci v Dolním Bukovsku viděli od začátku zápasu převahu „domácího“ Neplachova a v první šanci selhal Petr Švec. Po přihrávce Martina Dušáka se dostal ke střele z rohu malého vápna, ale nedokázal nasměrovat míč do napůl odkryté branky. Petr Švec zkoušel štěstí ještě jednou, ale opět neuspěl stejně jako Klečka. Velmi dobře hrající kapitán Martin Dušák poté zkoušel Valtra dvakrát obstřelit, jenže ani jeho pokusy brankou neskončily. Ačkoliv byl Neplachov mnohem nebezpečnější, branku vstřelit v první půli nedokázal. Týn B útočil především díky aktivitě Jaroslava Broma a Al-Aity, do vyložené šance se ale dostat nedokázali. 

Vše vzal do svých rukou stoper Vlk

A zahozené šance mohli Neplachovské mrzet. Rezerva Týna začala mnohem aktivněji a jejich akce šly především přes středního záložníka Holinku. V 55. minutě se s míčem ve vápně otočil Ponec a pálil do boční sítě. V 70. minutě se ocitl sám na hranici pokutového území dorostenec Mach, který ale branku netrefil. Taktéž Mach jinak hrál podařené utkání. Rozhodnutí přišlo v 80. minutě. Velký zkrat předvedl stoper hostů Vlk, když vyvážel míč a přišel o něj. Zlost ze ztráty míče ventiloval ale nesprávným směrem a po sprintu do vlastního vápna zboural Svobodného a pískala se penalta. Pokutový kop proměnil kapitán Dušák – 1:0. Na vyrovnání již hosté nedosáhli a jen svojí vlastní nedisciplinovaností přišli v závěru o cenný bodík. Domácí mohou být naopak spokojení. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek (hráč Neplachova): I když to podle hubeného skóre nevypadá, tak oba týmy předvedli, že patří do OP a zápas se hrál ve svižném tempu „nahoru dolů“. My jsme mohli po první půli vést o tři branky a zápas v klidu kontrolovat, to bychom ale museli trefit branku. Neproměněné šance nás pak mohli mrzet, hosté začali druhou půli aktivněji a dá se říct, že to bylo o tom, kdo vstřelí první gól. Kluci ale pak zabrali a důležité 3 body jsme urvali.

FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč Týna B): V Neplachově jsme chtěli zabodovat, přestože jsme znovu nebyli kompletní. V první půli se hrála klasická vesnická kopaná, nedokázali jsme si dat víc než 3 přihrávky za sebou, Neplachov aspoň ty tři ano a byl tak o něco lepší. Své šance ale nevyužil a půle skončila 0:0. Ve druhém poločase jsme Neplachov přehrávali, na náš fotbal se i dalo dívat a věřil jsem ve 3 body. Z herní převahy ale nebylo nic a zápas spěl k bezbrankové plichtě. Pak ale přišel totální zkrat spoluhráče Matěje Vlka, který zboural domácího hráče ve vápně, čímž Neplachovu daroval penaltu a tři body.



Počet diváků: 15. Rozhodčí: Brejník Aleš - ŠVEC Petr (N), KLIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.