2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V důrazném utkání slavili domácí


Branky


0

V Dubném se hrál tentokrát na mokrém trávníku fotbal plný osobních soubojů. A ačkoliv Jankov/Dubné hrál od 24. minuty od deseti, dokázal s Horní Stropnicí zvítězit o dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejprve vstřelili branku, pak šli domácí do deseti

Oba týmy vstupovaly do utkání s dobrou aktuální formou. Jankov/Dubné jako tradičně v této sezóně využilo borce A týmu a návrat Mužíka na fotbalové trávníky stojí určitě za zmínku. Před půl rokem si totiž zlomil lýtkovou kost a čekala ho premiéra v Dubném. V 6. minutě se nejspíše v ofsajdovém postavení objevil domácí Kudláček, ale jindy přísný pomezní nechal tentokrát praporek dole, a proto mohl zmiňovaný Kudláček po centru od Fajtla rozvlnit síť – 1:0. Horní Stropnice tahala na začátku utkání na kratší konec provazu. Kořínek sice nebyl tak produktivní jako v minulých zápasech, ale ve 24. minutě přispěl k červené kartě Simandla. Ten se nepochopitelně po faulu na sebe ohnal a zaslouženě odešel předčasně do šaten. Nicméně hostům se i nadále příliš nedařilo a úplnou stoprocentní šanci si vytvořit nedovedli. Ani domácí se již neprosadili. A šlo se do kabin.

Navrátilec Mužík proměnil pokutový kop

Druhý poločas se snažili začít stropničtí hráči aktivně a přitlačit oslabené domácí. Jenže branka z toho nebyla a v 53. minutě to bylo již o dvě branky. Rut zatáhl míč, předložil ho Fajtlovi, který pěkně zasekl před obráncem míč a nezbývalo mu než faulovat. K pokutovému kopu se postavil navrátilec Mužík a okořenil svůj dobrý výkon i gólem – 2:0. Hosté hru ještě více otevřeli a ve snaze o zkorigování stavu se domácím otevírala okénka v hostující obraně. Vstřelili dokonce i branku, která nebyla pro ofsajd uznána - k velké nelibosti domácích hráčů. Výsledkem 2:0 utkání i skončilo. Horní Stropnice přivítá v dalším kole Neplachov, Jankov/Dubné bude chtít ukázat svoji formu v Boršově.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Daniel Rut (kapitán Jankova/Dubného): Od začátku utkání jsme byli lepším a na soupeře vlítli. Podle mě soupeř k utkání ani dobře nepřistoupil. I přes zbytečnou červenou kartu, jsme soupeře k ničemu nepustili a měli i více brankových příležitostí.

TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula (hráč H. Stropnice): Odehráli jsme hodně špatné utkání.Hráli jsme sedmdesát minut proti deseti a nevytvořili si prakticky žádnou vyloženou šanci.Domácí hráli hodně agresivně,často až za hranicí slušnosti,a my jsme se s tím nedokázali vyrovnat.Pro nás je vlastně výhra,že jsme tento zápas vůbec ve zdraví přežili.



Sestavy


SK Jankov B
D. Pavlík [-] - D. Rut [-] , P. Holba [-] , O. Maxa [-] , L. Fajtl [-] , T. Bürger [-] , F. Černý [-] , M. Cimerhanzl [-] , M. Brabec [-] , M. Kudláček [-] , M. Řezníček [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - D. Szypula [-] , J. Jindra [-] - J. Holej [-] , R. Valíček [-] , Z. Staněk [-] - T. Kořínek [-] - R. Tříska [-] , M. Bašta [-] , J. Haňur [-] , J. Kunágl [-]

ŽK: 46. R. Mužík - 48. T. Kořínek , 75. D. Szypula . ČK: 24. L. Simandl .
Hráči zápasu: M. Cimerhanzl , M. Kudláček , R. Mužík .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - PAVLÍK Michal (N), MARŠÁLEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.