Nové Hrady vezou překvapivý bod ze Srubce


Branky


0

Utkání na Srubci mělo jasného favorita v podobě domácích fotbalistů. Ti ještě do poločasu také skóre otočili, jenže v samém závěru Hrady srovnaly a vybojovaly tak druhý, velmi překvapivý bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Srubec otočil skóre

V prvních minutách jakoby si hráči Srube mysleli, že Hrady se porazí sami. Jenže chyba lávky, hosté bojovali jako o život a jejich mladý tým chtěl favorita utkání překvapit. A Srubec také inkasoval i branku. V 17. minutě se prosadil Němec, který napálil odražený balón do šibenice – 0:1. Dle slov trenéra domácích Janouška bylo na vystřídání osm hráčů. Vystřídal hráče tři a přineslo to své ovoce. Ve 30. minutě se k odraženému míči dostal po standardní situaci Hálek a prostřelil jinak skvěle chytajícího Koprnu – 1:1. V poslední minutě prvního poločasu se podobně jako Hálek prosadil i Jakub Leština a Srubec šel do kabin s vedením 2:1.

Nadšeně hrající hosté urvali bod

I ve druhém poločase pokračoval souboj nadšeně hrajících hostujících mladíků s větší kvalitou v podobě hráčů Srubce. Ti si v zápase vytvořili asi sedm stoprocentních šancí, jenže proměnit je nedokázali a to se v nich objevila snad půlka hráčů, kteří se objevili na place.  Nejvíce z nich jich asi spálil Muzika. Nutno také vyzdvihnout brankáře Nových Hradů Koprnu, jenž předvedl několik parádních zákroků a dal svým hráčům naději. Ti ji také chytili za pačesy. V 84. minutě využil nedorozumění brankáře Korbela a svého beka Trojan a vyrovnal na konečných 2:2! Srubec i tak zůstává neporažený a ze třetí pozice ztrácí pouhé dva body na vedoucí Boršov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Srubec
René Janoušek (trenér Srubce): Věděli jsme, že Hrady nemají co ztratit a své hráče jsem na to upozorňoval. Bohužel jsme neproměnili ani ty nejvyloženější šance a soupeř nás potrestal vyrovnávací brankou. Novým Hradům bych chtěl pogratulovat za bojovný výkon, na hřišti nám nenechali ani metr! Nakonec je z tohoto pohledu remíza asi spravedlivá.




Počet diváků: 75. Rozhodčí: ZEVL Karel - ČEČKA Milan (N), MARHOUN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.