J. Vanda 58. (p.)
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov vyloupil Týn nad Vltavou


Branky


58. J. Vanda (p.) - 19. M. Ježek , 27. M. Kudláček , 72. J. Šindelář
0

V nedělním odpoledni se utkaly dva rezervní celky, Týn hostil Jankov/Dubné. Domácí fotbalisté nepředvedli nijak oslnivý výkon a zaslouženě prohráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jankov/Dubné odehrálo dobrých 45 minut

Hostující tým poučen z minulého ročníku OP, začal novou sezónu mnohem lépe a do Týna přivezl i pendly z A týmu, Fajtla, Cimerhanzla a Smékala. Právě posledně jmenovaný byl asi nejaktivnějším mužem na trávníku. Domácím naopak chyběl Daniel Brom. Jankov/Dubné byl od začátku aktivnějším celkem. Jenže Smékal ve dvou samostatných nájezdech nevyzrál na brankáře Valtra. Radovat se mohli až po rohu zahrávaném Rutem, jenž našel hlavu Ježka. S první střelou si Valtr ještě poradil, ale na dorážku již neměl nárok – 0:1. Ve 23. minutě zahrozili domácí dvojicí Ponec, Al-Aita, jenže akci překombinovali a střela letěla vysoko nad branku. Ve 29. minutě vybojoval při napadání míč Smékal, utekl po pravé straně a jeho nahrávka našla na hranici penalty Kudláčka. Ten si na míč v první fázi nechtíc šlápnul a zmátl tak brankáře, který již padnul na zem. Kudláček si pak mohl vybírat, kam míč pošle – 0:2. Reakce Valtra po „fintě“ Kudláčka byla více než výmluvná: „To si snad děláš prdel…“ Do přestávky se již nic převratného nestalo a hosté tak šli do kabin s dvoubrankovou výhodou. 

Po gólu padlo na obou stranách

Po změně straně začali aktivněji domácí fotbalisté, ale k vyloženým šancím to nevedlo. Gólu se ale přesto dočkali. V 58. minutě si Planko dělal prostor v hostující šestnáctce, srazil se s hostujícím brankářem a rozhodčí Granec pískl, možná trochu přísný, pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Vanda – 1:2. Potvrzení třech bodů pro hosty přišlo v 72. minutě. Smékal již po několikáté v zápasu prokázal svůj důraz, když o míč připravil Lukáše v souboji na hranici pravidel. Smékal pak připravil velmi jednoduchou branku pro Šindeláře, jenž pouze trefil odkrytou branku – 1:3. Závěr utkání hrála rezerva Týna v křeči, což byla voda na mlýn hostům, kteří si tak mohli zbylé minuty užívat a dokráčet tak k cenným třem bodům. 



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč Týna n. V. B): Na béčko Jankova jsme si věřili, ze zápasu jsme chtěli tři body, abychom se hned ze začátku soutěže nenamočili do boje o záchranu. Museli jsme se však vypořádat s několika absencemi. Korunu jsem tomu nasadil já, když jsem si ráno ukopl doma o stůl malíček a kvůli bolesti jsem se po minutě musel nechat vystřídat. Jankov byl hodně produktivní a my dělali chyby. Ve druhé půli jsme sice snížili, ale po dalším kiksu inkasovali. Kluci zápas odmakali, ale bohužel se nám v tomto utkání nedařilo.

SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Vyhráli jsme venku, takže jsme určitě spokojení. Myslím si, že jsme byli celý zápas lepší a domácí jsme v podstatě k ničemu nepustili. Zasloužené vítězství.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - M. Vlk [-] , J. Vanda [-] , R. Ille [-] , M. Šebesta [-] - D. Maruška [-] , J. Kunc [-] , J. Brom [-] , O. Lukeš [-] - L. Ponec [-] , M. Al-Aita [-]

SK Jankov B
D. Pavlík [-] - D. Rut [-] , L. Simandl [-] , J. Šindelář [-] , O. Maxa [-] , L. Fajtl [-] , T. Bürger [-] , M. Cimerhanzl [-] , M. Ježek [-] , M. Brabec [-] , M. Kudláček [-]

ŽK: 11. D. Maruška , 66. M. Vlk - 77. M. Kudláček .
Hráči zápasu: M. Valtr - T. Smékal .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: GRANEC Robert - KLIČKA Martin (N), HOLBA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.