Hluboká B i Boršov dál drží svoji neporazitelnost


Branky


22. T. Adam , 71. M. Jankovský , 80. K. Vácha - 15. F. Pokorný , 60. L. Komrska , 90. T. Adam (vl.)
0

Pod hlubocký zámek přijel ambiciozní Boršov nad Vltavou. Rezerva Hluboké i Boršov vstoupily do Okresního přeboru dvěma výhrami a jejich vzájemný souboj musel diváky bavit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli, za domácí vyrovnával se štěstím Adam

V podzámčí se odehrál souboj dvou do té doby nejlépe střílejících týmů v soutěži a vzájemný souboj celků to jenom potvrdil! Od začátku se hrál divácky pohledný fotbal s nasazením ale i chybami, které k této soutěži občas patří. V prvním poločase lépe kombinovali domácí a dostávali se i do šancí. Po přihrávce Procházky se v úniku ocitl Povišer, který trefil jen vybíhajícího gólmana Bublíka. Skóre zápasu však překvapivě otevřeli hosté, když ve 14. minutě po Gruberově přihrávce za obranu zaspal domácí brankář Jíša a Pokorný zajistil hostům vedení - 0:1. Pro Pokorného to byl již pátý zásah v sezóně. V 18. minutě zahrávali domácí rohový kop Hrouzem a kanonýr Jankovský z malého vápna hlavičkoval jen do Bublíka. Domácí se snažili i nadále tlačit dopředu. Ve 22. minutě poslal hostující stoper malou domů a brankář Bublík při odkopu trefil dotírajícího útočníku Adama od kterého míč směřoval do brány - 1:1. Velmi kuriózní moment, gól doslova z „půlky“, tak pomohl domácím k vyrovnání. 

Vlastní branka Adama pomohla Boršovu k vyrovnání

Do druhé půle vstoupili naopak lépe hosté a začali domácí mírně přehrávat. V 50. minutě Komrska střelou trefil břevno domácí brány. V 60. minutě opět Komrska rozehrával  rohový kop a domácímu Jíšovi propadl balon ve výskoku mezi prsty až do branky - 1:2. Poté měli hosté ještě dvě střely z hranice šestnáctky, při kterých brankář Jíša domácí podržel a odčinil tak předchozí zaváhaní. V 70. minutě se na útočný výlet vydal domácí bek Vácha a byl zastaven až za cenu faulu v pokutovém území. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil nejlepší okresní střelec Jankovský - 2:2. O deset minut později našel domácí Adam za obranou hostů agilního Váchu, který ze strany postupoval na branku a s přehledem zakončil - 3:2. Poté se v šanci na tříbodovou pojistku pro domácí ocitl  ještě Marek, mířil však nepřesně. Hosté se však nevzdávali a v poslední desetiminutovce zahrávali několik standardních situací. A ta poslední stála domácí výhru, když v 89. minutě po přímém kopu ze strany hřiště si střílený centr přesně prodloužil do vlastní brány domácí Adam - 3:3. Atraktivní utkání tak skončilo dělbou bodů. 



Ohlasy k zápasu



FK Boršov nad Vltavou
František Filištein (hráč Boršova): První poločas nám vůbec nevyšel, nedařila se kombinace. Některé hráče jsem vůbec nepoznával. O poločase jsme si řekli pár slov a zabralo to. Do druhé půle vyběhl úplně jiný tým. Byli jsme aktivní jen škoda nevyužitých šancí a nakonec jsme byli rádi vlastně za asi spravedlivou remízu. Pochválit bych chtěl Lísala, který naši hru oživil.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Jíša [-] - J. Valenta [-] , K. Štabrňák [-] , K. Jandera [-] , T. Adam [-] , M. Jankovský [-] , J. Hrouz [-] , J. Procházka [-] , J. Hrdý [-] , F. Brom [-] , M. Kovařík [-]

FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - F. Pokorný [-] , T. Müller [-] , L. Soukup [-] , J. Gruber [-] , J. Šefčík [-] , L. Komrska [-] , J. Šimeček [-] , M. Pícha [-] , F. Filištein [-] , L. Fessl [-]

ŽK: 82. J. Procházka - 78. J. Gruber .
Hráči zápasu: K. Vácha - J. Lísal .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: GRANEC Robert - PROCHÁZKA Jan (N), TOMEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.