Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé pokračuje ve spanilé jízdě


Branky


0

Mladé ve třetím utkání probíhající sezóny změřilo své síly na domácím stadionu s rezervním celkem Týna nad Vltavou. Hosté coby nováček soutěže na domácí nestačil a vysoko prohrál. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mnoha šancí proměnili domácí pouze jedinou

Oba celky slavily v minulém kole výhru, ale favorit zápasu byl jasný – SK Mladé. Od úvodního hvizdu tomu odpovídala i samotná hra. Hned v 1. minutě orazítkoval po krásné akci tyč Valtrovy branky Tondr. V dalších šancích se postupně ocitl Moudrý, Materna, Šafrata a znovu Tondr, který ukradl míč těsně před osamoceným Schusterem a opět trefil brankovou konstrukci. A tak se mohli radovat hosté, ale bohužel pro ně udělal J. Brom o jednu kličku navíc a z nadějné situace tak nebylo nic. V poslední minutě prvního poločasu přišel zasloužený gól domácích. Po krásné průnikové přihrávce Kočvary se tváří v tvář týnskému brankáři ocitl Moudrý. Ten akci ještě vyšperkoval přihrávkou Schusterovi před prázdnou branku, který se skórováním neměl problém – 1:0.

Týn B si nakonec odvezl rovných pět kousků

Do druhého poločasu Mladé vletělo jako uragán a svůj tlak tentokrát přetavilo i v branky. Hned ve 49. minutě po faulu na Maternu se standardní situace na rohu velkého vápna ujal Moudrý. Jeho centr přesně našel Tondra, který tentokrát už rozvlnil síť – 2:0. O dvě minuty později to bylo již 3:0. Kočvara vyzval kolmou přihrávkou Maternu a ten sám před brankářem zachoval chladnou hlavu a střelou kolem nohu navýšil skóre. V 60. minutě si mládská obrana vybrala slabší chvilku a tak mohl J. Brom snížit na rozdíl dvou branek – 3:1. O osm minut později se opět měnilo skóre. Výborně hrající Kočvara kolmou přihrávkou našel nabíhajícího Schustera. Ten si ve vápně poradil s jedním obráncem a pak prostrčil na osamoceného Novotného. Pro toho již nebyl problém střelou podél gólmana rozvlnit síť - 4:1. Jen dvě minuty stačily Novotnému na druhý zásah. Tentokrát ho přihrávkou vyzval Zemek. Novotný přijal přihrávku, posunul si balon do vápna a střelou k tyči podruhé skóroval – 5:1. Mladé si podruhé za sebou připsalo výhru s pěti vstřelenými brankami a zatím zůstává stoprocentní. Týn B musí v příštím kole zabrat s dalším rezervním celkem, SK Jankov/Dubné.



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Miloš Schuster (hráč Mladého): Stejně jako minulý zápas nás trápila koncovka. Dlouho nám trvá, než se prosadíme a děláme z toho zbytečný drama. Naštěstí to teď dvakrát vyšlo, ale v jiných zápasech by nás to mohlo mrzet.

FK Olympie Týn nad Vltavou B
Daniel Brom (hráč Týna nad Vltavou B): V první půli jsme mohli prohrávat už od první minuty, valila se na nás jedna šance za druhou, jenom díky neschopnosti domácích v zakončení jsme se drželi nad vodou. Přesto jsme ale mohli jít do vedení, Jarda Brom ale v nadějné pozici ještě volil kličku a o míč přišel. To by možná domácí hodně položilo, ale gól jsme nedali a v poslední vteřině prvního poločasu jsme inkasovali.Ve druhé půli domácí rychle zvýšili na 3:0, my jsme se ale nevzdali a odměnou pro nás byl gól Jardy Broma, který převzal na vápně ode mě nahrávku, udělal kličku obránci a poslal míč po zemi k tyči. Gól nás povzbudil a Mladé jsme zmáčknuli, vytvořili jsme si i nadějné možnosti, ale když se nám je nepodařilo proměnit, tak jsme kapitulovali ještě dvakrát a zaslouženě jsme prohráli. Mladé bylo hodně důrazné, je možné, že to bude jeden z adeptů na postup.



Sestavy


SK Mladé
J. Jakovlevič [-] - V. Šafrata [-] , K. Tondr [-] , J. Vítek [-] , M. Zemek [-] , V. Materna [-] , M. Schuster [-] , Š. Pařízek [-] , M. Drábek [-] , T. Brozman [-] , J. Brůžek [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Valtr [-] - F. Miřátský [-] , M. Vlk [-] , L. Sekyra [-] , J. Vanda [-] , M. Šebesta [-] - J. Holinka [-] , J. Mach [-] , D. Brom [-] - M. Al-Aita [-] , J. Brom [-]

Hráči zápasu: V. Moudrý , T. Kočvara .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - SKVAŠÍK Pavel, FRIED Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.