0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 10:15

4.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První body pro nováčka ze Stropnice!


Branky


0

Na předměstí Českých Budějovic, sídliště Máj, tentokrát zavítal nováček soutěže Horní Stropnice. Domácí mysleli ve svém prostředí na tři body, jenže celé utkání rozhodla jediná branka, která padla do svatyně Vosejpky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Stropnice přijela k utkání pouze s deseti hráči a jejich bodový zisk se tak rovná téměř zázraku. Organizovanou obranou podpořenou výborným Josefíkem v brance přečkali šance domácích. párkrát při hostech stálo samozřejmě i štěstí. Nicméně osamocený útočník Kořínek ve stropnickém dresu využil jeden ze svých brejků a ke konci utkání rozhodl o třech bodech. Čtyři Dvory B si tak v domácím prostředí uřízli pořádnou ostudu.



Ohlasy k zápasu


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
Zdeněk Svoboda (hráč Čtyř Dvorů B): Do zápasu jsme vstoupili aktivně a kombinační hrou hosty přehrávali. Hosté hrozili z ojedinělých brejků a jeden z nich se jim ke konci zápasu podařil. Pokud nebudeme proměňovat stoprocentní šance jako nyní, nemáme do dalších zápasů žádnou šanci bodovat.

TJ Hraničář Horní Stropnice
David Szypula (hráč Horní Stropnice): Celé utkání jsme hráli v deseti, proto mají tři body cenu zlata. Domácí měli po celý zápas převahu, ale my jsme dobře bránili a Josefík zachytal parádně. A protože Kořínek proměnil jeden ze svých brejků, vezeme tři body. Pochválit bych chtěl Maršálka, který v padesáti letech hrál mistrák asi po 12ti letech a podal kvalitní výkon!



Sestavy


SK Čtyři Dvory České Budějovice B
R. Vosejpka [-] - J. Raušer [-] , M. Rachač [-] , P. Trnka [-] , L. Zeman [-] , F. Leiš [-] , V. Vejvar [-] , Z. Svoboda [-] , M. Sedlic [-] , M. Maliňák [-] , P. Hlásek [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - J. Jindra [-] - R. Valíček [-] , J. Holej [-] - - M. Bašta [-] , T. Kořínek [-] , D. Szypula [-] , J. Nistor [-] , J. Haňur [-] , R. Tříska [-] , J. Kunágl [-]

ŽK: 66. P. Trnka , 73. Z. Svoboda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - BEZPALEC Václav (N), SZYPULA Tadeáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.