V Hrdějovicích se branky nedočkali


Branky


0

Ke trati tentokrát přijeli srubečtí fotbalisté. Ti v minulém kole deklasovali Dobrou Vodu a dělali si tak zálusk na další skalp rezervního celku. Jenže jakoby jim zvlhl střelecký prach a Trčku prostřelit nedokázali. Hrdějovičtí branku v aktuálním ročníku ještě nevstřelili. Podrobnosti připravujeme...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice B
Patrik Trčka (hráč Hrdějovic B): Myslím si, že Srubec měl asi trochu více ze hry, ale co se týče vyložených brankových příležitostí, byli jsme aktivnější my. Celý tým velmi dobře pracoval a především v bojovnosti a nasazení není co vytknout. Jedním z nejlepších hráčů od nás byl podle mě Votruba.

TJ Slavoj Srubec
Tomáš Kroupa (hráč Srubce): Po jednoznačné domácí výhře nad Dobrou Vodou nás čekal o dost těžší soupeř z Hrdějovic, kde se nám nikdy moc nedařilo. Hrálo se navíc za velkého vedra a sil tedy nebylo na rozdávání. V zápase sice bylo k vidění několik šancí na obou stranách, ale žádná z nich neskončila v síti a remíza byla asi v tomto utkání spravedlivá.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - HAMBERGER František (N), LUKŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.