5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 15:00

3.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji rezerv přejel Olešník/Temelín tým Jankov/Dubné


Branky


24. P. Vornay , 33. P. Vornay , 68. M. Tressl , 80. M. Tressl , 89. R. Štos
0

Rezervní celky předvádějí po většinou lepší fotbal v domácím prostředí, kde mají k dispozici více pendlů z jejich A týmu. A tento zápas zmíněnou teorii i potvrdil. Domácí byli lepší ve všech herních činnostech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rány kapitána Vornaye stanovily poločasový výsledek.

Oba dva celky vznikly velmi podobně, a proto se v jejich názvech promítají i vesnice, které se následně staly rezervami celků hrající vyšší soutěž. Většinu domácích zápasů tak hrají v Temelíně respektive Dubném. U temelínských věží nebylo tentokrát žádných pochyb, který z celků si připíše tři body. Hosté přijeli oslabeni o dovolenkáře, domácí byli naopak posílení hráči A týmu Olešníka. V 19. Minutě předvedli domácí parádní akci na pravé straně, kdy využili přečíslení jejich hráčů a díky dobré kombinaci se míč dostal až k Vornayovi, který neměl problém skórovat – 1:0. Ve 33. minutě se po standardní situaci prosadil znovu kapitán Vornay, když v souboji přetlačil Cimerhanzla - 2:0. Třetí branku bohužel již nepřidal, protože si v souboji zlomil ruku a musel střídat. Olešník B se do konce poločasu již neprosadil i díky dobře chytajícímu Prenerovi. Hosté zahrozili díky střelám z větší vzdálenosti. Nejblíže brance byl Stejskal, jenž trefil spojnici břevna a tyče.

Jankov/Dubné si nakonec odvezl bůra

I po přestávce byli aktivnější domácí. Při třetí brance se pěknou individuální akcí zaskvěl Tressl, který nejprve přehrál v souboji jeden na jednoho mladíka v jankovském dresu a poté překonal i brankáře hostů – 3:0. Hosté měli opět jen pár střel končících většinou vedle branky a tak přišel v 80. minutě další zářez na pažbě Tressla – 4:0.  V samém závěru utkání pak ještě zpečetil výsledek Štos. Ten se prosadil po nakrátko rozehraném rohovém kopu, kdy se trefil hlavou zády k brance přesně do šibenice – 5:0. 



Ohlasy k zápasu



SK Jankov B
Daniel Rut (hráč Jankova): Bohužel nyní hrajeme to, na co máme. Taková ta fotbalová kvalita nám teď chybí. Čekáme až se nám vrátí spoluhráči z dovolených a jiných pobytů. Příští kolo se pokusíme urvat tři body, možná i s pomocí některých kluků z áčka.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - J. Pešek [-] , R. Štos [-] , J. Kříž [-] , M. Tressl [-] , M. Jaroš [-] , D. Hrdlička [-] , P. Vornay [-] , Z. Vařák [-] , T. Volf [-] , P. Mach [-]

SK Jankov B
- D. Rut [-] , J. Beníšek [-] , J. Šindelář [-] , P. Stejskal [-] , O. Maxa [-] , P. Hála [-] , F. Černý [-] , P. Boháč [-] , M. Cimerhanzl [-] , J. Tušl [-] , L. Prener [-]

Hráči zápasu: M. Tressl , P. Vornay - L. Prener .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ZEVL Karel - BROM Josef (N), PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.