Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poklidný střed pro Skřivany.


0

Skřivany si vítězstvím zajistily poklidný střed tabulky. Podařilo se jim v hodně gólovém zápase porazit Kratonohy. Hosté přitom mají docela slibný start do sezóny. Proto je pro domácí vítězství hodně cenné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvních patnácti minutách 3 góly!

Domácí vstoupili lépe do utkání. Hned od začátku si vytvořili převahu a soupeře přehrávali. Korunovali to brzkou brankou a šli do vedení. O dvě minuty bylo ale srovnáno. Hosté zahrávali roh a domácí ho nezvládli odvrátit. To nebylo vše, hned v zápětí se po kombinační akci prosadili znovu domácí. Po patnácti minutách byl tedy stav 2:1. Do konce poločasu se domácí prosadili ještě jednou a pomalu se zdálo že je o zápase rozhodnuto.

Domácí usnuli na vavřínech.

Domácí se spokojili s pohodlným vedením a přestali hrát. Odešla bojovnost a i přesnost přihrávek. Toho hosté využili a začali si vytvářet tlak. Naštěstí pro domácí je podržel jejich brankář. Ten zneškodnil několik nadějných střel hostí. Uklidnění pro domácí přišlo při ojedinělé šancí asi v polovině druhého poločasu. Kdy se po kombinační akci dostali do vedení 4:1. To hosty stále ještě nepoložilo a do konce utkání byli lepším týmem. Útěchou jim byla alespoň branka na 4:2. Více toho už nestihli. 



Sestavy


TJ Slavoj Skřivany
P. Komárek [-] - P. Bielik [-] (46. M. Čapek [-] ) , P. Horák [-] , M. Matějka [-] , M. Zíma [-] (46. M. Mágr [-] ) - J. Škaloud [-] , D. Pošík [-] (37. M. Kulich [-] ) , O. Brzek [-] , P. Tauchman [-] - R. Schubert [-] , B. Staněk [-] (61. P. Vysuček [-] )

FK Kratonohy B
T. Holoubek [-] - M. Kotek [-] (46. M. Šikl [-] ) , M. Pozler [-] , Š. Král [-] , M. Bořke [-] - M. Lesák [-] , F. Josef [-] , T. Veverka [-] , K. Jakubec [-] - D. Jošt [-] , J. Vaníček [-]

Hráči zápasu: P. Komárek - M. Lesák .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.