Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosičky vyloupily Dohalice


0

Podle postavení v tabulce byli favorité domácí. Hosté se ale žádných předpokladů nezalekli a zaslouženě si odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté aktivnější

Hosté přistoupili k zápasu více zodpovědněji a od začátku dokazovali, že nechtějí domů odjet z prázdnout. Z první branky se ale radovali domácí. Po sporném momentu ve vápně byl nařízen pokutový kop, který domácí proměnili a dostali se do vedení. Hosty to nijak nerozhodilo a nadále bylo na oko vidět, že jsou lepším týmem. Odměnou za skvělý přístup k zápasu jim byl vyrovnávající gól a tak se do kobin odcházelo za nerozhodnutého stavu.

Kdyby se proměňovaly ty šance...

V druhé půli byli nadále lepším týmem hosté. Podařilo se jim dostat do vedení 1:2. Po té následovalo ještě několik šancí. Ale ty hosté pouze zahazovali. Spokojit se tak museli pouze s jednobrankovým náskokem.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Kosičky
Radan Koliáš, hosté: Opět jsme se dostali do obdobné situace, do jaké se dostáváme ve většině utkání. Jsme lepším týmem, ale nedokážeme své šance proměňovat. Mohli jsme několikrát utkání definitivně rozhodnout, ale místo toho jsme trestuhodně šance zahazovali.



Sestavy


TJ Sokol Dohalice
D. Zeman [-] - J. Taichman [-] , M. Krátký [-] , Z. Minich [-] , P. Pišl [-] - M. Gazdík [-] , D. Juran [-] (65. P. Šmída [-] ) , P. Zapadlo [-] , M. Jonáš [-] - L. Lindr [-] (46. M. Nesvačil [-] ) , K. Miškař [-]

TJ Spartak Kosičky
J. Šanda ml. [-] - M. Stránský [-] , A. Zich [-] , P. Tér [-] , D. Bouška [-] - M. Černý [-] , J. Černý [-] (70. D. Dusbaba [-] ) , T. Koóš [-] , L. Havlín [-] - M. Stránský [-] (88. M. Kvaček [-] ) , R. Vilimský [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.