Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěžery si po bojovném výkonu odvážejí zasloužené tři body.


0

Tabulkovým favoritem byl jistě celek z Třebše, ale Stěžery nenechaly nic náhodě a rozhodně nepřijely odevzdat body. Stěžery si tak upevnily místo v první polovině tabulky. Náskok Třebše na druhém místě tabulky se snížil o jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím hráčům.

Hráči Třebše se soupeře nezalekli a výhoda domácího hřiště byla z počátku znát. Jejich aktivita a pohledná útočná hra byla po zásluze odměněna a do kabin odcházeli s přijatelným vedením 2:1.

Probuzení hostujícího celku.

Hosté se nenechali výkonec z první půle zastrašit a do druhého poločasu se semkli a bojovným výkonem začali domácí přehrávat. Výborný bojovný výkon ještě podpořila skvěle hrající defenzíva. Hráči Třebše si moc nevěděli s defenzivou rady. Do zápasu zasáhly i emoce, ale s žádnou situací neměla trojice rozhodčích problém. Stěžery tak po zásluze začaly zápas otáčet a nakonec si ze zápasu odvážejí zasloužené tři body.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
K. Vocl [-] - I. Kosyak [-] (62. D. Tesař [-] ) , R. Michlík [-] , J. Vlach [-] , M. Kincl [-] - L. Rederer [-] , J. Černý [-] (67. R. Kratochvíl [-] ) , R. Kollár [-] , J. Matějka [-] (82. L. Žoček [-] ) - J. Rychtár [-] , M. Farkaš [-] (62. J. Fischer [-] )

TJ Sokol Stěžery
M. Samšeňák [-] - J. Ducháček [-] , D. Spielvogel [-] , A. Mlateček [-] , O. Široký [-] - T. Tušic [-] , J. Mokrejš [-] (67. J. Gabriel [-] ) , R. Štěpánek [-] , P. Hantsch [-] (85. M. Tluka [-] ) - J. Pešl [-] (90. K. Vácha [-] ) , J. Vácha [-]

Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.