Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 14:00

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy sebraly bod první Syrovátce


0

Nepolisy odehrály pěkný zápas s vedoucím celkem a již jistým postupujícím. Padlo hodně branek a domácí diváci byli se závěrem sezony spokojeni. Syrovátka nakonec skončila s osmibodovým náskokem na úplném čele konečné tabulky. Nepolisy obsadily osmou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

V prvním poločase hosté potvrzovali roli favorita a byli tím lepším týmem. Domácí se snažili vyrovnat hru a docela se jim to dařilo. Jenomže hosté byli brankově aktivnější a první poločas vyhráli 1:2. Domácí slíbili svým příznivcům, že se o dobrý výsledek poperou a v druhém poločase to dokázali.

V druhém poločase domácí srovnali krok

V druhém poločase se domácí tým zlepšil a začal Syrovátku zlobit. Zaskočený hosté najednou nestíhali a byli moc rádi, že mají ve svém středu ostrostřelce Dana Pleskota. Dan si totiž z tlaku domácích nic nedělal a vstřelil svou třetí branku. Konečné skóre nakonec znělo 3:3 a oba týmy odcházely ze hřiště spokojené. Nepolisy ukázaly, že dokážou hrát vyrovnanou partii i s vedoucím celkem tabulky. A to je docela velký příslib do příští sezony, kde by Nepolisy chtěli hrát důstojnější roli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Nepolisy: Dokázali jsme uhrát remízu s postupujícím týmem a to se vždy cení.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - T. Skokan [-] , M. Semenec [-] , J. Mušek [-] , P. Kloz [-] (46. Z. Buřil [-] ) - J. Lihan [-] (46. O. Skokan [-] ) , M. Spejchal [-] , J. Finěk [-] (46. J. Haltuf [-] ) , R. Hanuš [-] - T. Marek [-] , R. Matys [-]

TJ Slavoj Syrovátka
D. Šimek [-] - P. Slonek [-] , J. Tluka [-] (46. J. Kuric [-] ) , P. Musil [-] , D. Pleskot [-] - P. Vodička [-] (63. V. Čihák [-] ) , L. Hruban [-] , L. Tužil [-] , M. Hruška [-] - J. Pleskot [-] , L. Kober [-]

Hráči zápasu: J. Finěk , R. Matys - D. Pleskot .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.