Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota brala všechny body po divoké přestřelce


Branky


0

Lhotu pod Libčany zastihl závěr sezony ve formě. V utkání bohatém na góly, dala Lhota o jeden víc, a proto také zvítězila. Lhota nakonec získala deset bodů a skončila na posledním místě tabulky. Lovčice skončily o příčku výš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do sítě Lovčic v závěru prvního poločasu

Úvod zápasu vyšel lépe hostům z Lovčic, kteří se ujali vedení již v 12.minutě brankou Janoucha. Dlouho to vypadalo, že se domácím srovnat nepovede a že žádnou ze svých šancí nepromění. Ale přišel závěr poločasu a dva rychlé góly domácích. Nejdřív srovnal domácí Nývlt, aby pouze o dvě minutky později, otočil stav zápasu Rakytskyy. Do kabin šli spokojenější domácí.

V druhém poločase vyhráli také domácí

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a na tříbrankový rozdíl zvýšil Hanžl hned v 47.minutě zápasu. Lovčice se nevzdávaly a o tři minutky snížil na 2:3 Sedlic. Byli to hosté, kdo tentokrát tlačil. A také se jim v 67.minutě povedlo vyrovnat Janouchem. Oba týmy hrály dost lehkovážně, a proto také padalo tolik branek. Když už to vypadalo na remízu, tak v 83.minutě se prosadil domácí Pavlis a vystřelil tak Lhotě vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Lhota pod Libčany: V utkání bohatém na góly byli domácí o gól šťastnější




Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
R. Mádlo [-] (46. .. Žalský [-] ) - D. Švarc [-] , P. Čihák [-] , F. Mádlo [-] , S. Čížek [-] - V. Peroutka [-] (46. D. Podzimek [-] ) , M. Nývlt [-] , J. Srpek [-] , .. Chrudimský [-] - M. Pavlis [-] (46. M. Hanžl [-] ) , B. Rakitskyy [-]

TJ Sokol Lovčice B
P. Tůma [-] - M. Bendák [-] , L. Jiránek [-] (70. J. Hrášek [-] ) , P. Vavřínek [-] , D. Procházka [-] - J. Hála [-] (46. M. Janouch [-] ) , L. Sedlic [-] , Š. Hlaváč [-] (46. M. Škop [-] ) , P. Mojko [-] - M. Hlaváč [-] , M. Císař [-] (61. L. Markúsek [-] )

Hráči zápasu: B. Rakitskyy - M. Janouch .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.