Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany si na závěr sezony udělaly radost a porazily favorita


0

 Libčany se chtěli se sezonou rozloučit vítězstvím a to se jim dokonale povedlo. Převýšov ještě mohl zaútočit na třetí místo, ale díky prohře v Libčanech nakonec skončil čtvrtý. Pro Libčany je konečné šesté místo, spravedlivým vyústěním jejich hry v celé sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý zápas se odehrával v duchu posledního utkání sezony a ani jedno z mužstev si nevytvořilo trvalejší převahu. Hosté byli malinko techničtější a domácí zase bojovnější. Ale domácí přece jenom projevili větší touhu po vítězství a postupně si vypracovali brankový náskok. Nakonec Libčany vyhrály celý zápas 4:2 a dokázaly odsunout Převýšov z medailových pozic.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany B
Vojta Kunčar - Libčany: Naše výhra byla zasloužená.




Sestavy


SK Libčany B
P. Červenka [-] - P. Jedlička [-] , M. Tlučhoř [-] (46. L. Grunt [-] ) , M. Kroupa [-] (63. V. Kocián [-] ) , J. Pavlíček [-] (67. T. Novák [-] ) - D. Vlasák [-] , J. Mádlo [-] , J. Zahradník [-] , J. Adlaf [-] - J. Zikl [-] (46. M. Horáček [-] ) , J. Ježek [-]

SK Převýšov B
F. Hansl [-] (55. M. Macháň [-] ) - P. Bazger [-] , P. Vaněk [-] , P. Mareček [-] , T. Steklý [-] - J. Hansl st. [-] (80. M. Haško [-] ) , S. Lochman [-] , P. Hubáček [-] (74. D. Wagner [-] ) , M. Steklý st. [-] - M. Steklý ml. [-] , Z. Šanda [-]

Hráči zápasu: J. Ježek , D. Vlasák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.