Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves vyloupila Lovčice


Branky


0

Hosté byli posíleni o pár hráčů z áčka a v zápase se to ukázalo, jako rozhodující. Myštěves si udělala dvougólový náskok již v prvním poločase a ve druhém další dva góly znamenaly čtyřbrankové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase pálila pouze Myštěves

Vzhledem k velkému teplu se hrál spíše pomalejší fotbal. Celou první půlku byli hosté tím lepším týmem a vytvořili si tak pět tutových brankových příležitostí. Z toho se jim dvě povedlo proměnit. Domácí tým měl možnost ke skórování pouze jednu, ale tu zlikvidoval hostující gólman Půlpán. Myštěves tak první poločas vyhrála 0:2.

I druhý poločas vyhráli hosté

Druhý poločas byl spíše o údržbě. A hlavně se více útočilo, než bránilo. Vznikalo tím, hlavně pro hosty, hodně gólovek, ale opět se jim povedlo proměnit pouze dvě. Domácí snížili až šest minut před koncem, brankou Hlaváče. Domácí Lovčice se v tomto zápase do hry moc nedostaly, a proto zaslouženě odevzdaly všechny body hostům z Myštěvse. Myštěves se před posledním kolem drží na třetím místě v tabulce, ale pouze o skóre před Převýšovem. V posledním kole, to bude právě boj o třetí místo, do kterého ještě můžou zasáhnout Hlušice.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Myštěves B
Myštěves: Měli jsme spoustu gólovek a z nich proměnili pouze čtyři. Domácí toho moc nepředvedli.



Sestavy


TJ Sokol Lovčice B
P. Tůma [-] - M. Bendák [-] , J. Hála [-] , L. Sedlic [-] , P. Vavřínek [-] - L. Markúsek [-] , M. Císař [-] , Š. Hlaváč [-] , J. Lisa [-] - M. Hlaváč [-] (62. O. Koubek [-] ) , J. Hrášek [-] (22. M. Žižka [-] )

TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - J. Rajman [-] , P. Jelínek [-] , R. Draštík [-] , L. Malina [-] (75. J. Chládek [-] ) - M. Novotný [-] , M. Linhart [-] , D. Jelínek [-] (55. D. Bureš [-] ) , F. Hlaváč [-] - J. Havlena [-] , V. Brett [-]

ŽK: 39. M. Hlaváč , 48. J. Lisa , 57. M. Bendák , 64. L. Sedlic - 42. F. Hlaváč .
Hráči zápasu: Š. Hlaváč - J. Rajman , L. Půlpán .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.