5:1
(4:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2015 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice porazily Nepolisy, díky výkonu v prvním poločase


Branky


23. M. Holman , 36. M. Holman , 41. M. Kohout , 42. J. Soumar , 70. M. Kohout - 9. T. Hanuš
0

V dohrávce 17.kola IV.B. třídy si Hlušice poradily se svým sokem z Nepolis. O svém vítězství rozhodly Hlušice již v prvním poločase, kdy hostům z Nepolis nastřílely čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl zápas

Hosté z Nepolis nastoupili ve značně kombinované sestavě, ale v úvodu utkání to nebylo znát. Do zápasu vstoupili lépe a v 9. minutě se ujali vedení brankou Tomáše Hanuše. Domácím chvilku trvalo, než se oklepali ze studené sprchy, ale pak zápas zcela ovládli. Začali běhat o hodně víc než hosté a také začali střílet branky. O srovnání stavu a zároveň i otočení skóre v prospěch domácích, se postaral Matěj Holman. A když do konce prvního poločasu dal gól nejdřív Kohout a minutu po něm Soumar, tak z toho bylo najednou tříbrankové vedení domácích.

Remízový druhý poločas v klidném tempu

V druhém poločase domácí přestali běhat a hosté vyrovnali hru. Jenomže Nepolisy ani jednu ze svých akcí nedotáhly až k brankovému efektu, i když k tomu párkrát byly hodně blízko. To domácím stačilo hrát na půl plynu a občas vyrážet do nebezpečných akcí. Když přidal Kohout svou druhou branku v zápase a celkově pátou domácích, tak bylo definitivně rozhodnuto, že body zůstanou doma. Hlušice se usadily na třetím místě v tabulce a před závěrečným kolem mají největší šanci, že bronzovou pozici uhájí.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nepolisy B
Nepolisy: V prvním poločase domácí běhali o dost více než hosté z Nepolis a zaslouženě vedli. Ve druhém poločase Hlušice asi přestaly hrát, protože se hra vyrovnala.



Sestavy


SK Čechie Hlušice B
S. Strýhal [-] - R. Vlášek [-] , M. Kohout [-] , M. Šimůnek [-] , J. Trejbal [-] (80. M. Průcha [-] ) - J. Soumar [-] , E. Pařízek [-] , M. Holman [-] (76. L. Beránek [-] ) , J. Beránek [-] - J. Batelka [-] (46. P. Batelka [-] ) , D. Václavík [-]

TJ Sokol Nepolisy B
J. Marko [-] - J. Hanuš [-] (54. Z. Buřil [-] ) , P. Kloz [-] , R. Chaloupka [-] , O. Skokan [-] - J. Haltuf [-] , T. Marek [-] , J. Finěk [-] , R. Hanuš [-] - R. Matys [-] , T. Hanuš [-]

Hráči zápasu: M. Kohout - J. Haltuf .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.