Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myštěves nasypala Převýšovu 13 gólů


0

Po vyrovnaném úvodu zápasu, se domácí pomalu rozjížděli k pořádné kanonádě. K pěti brankám prvního poločasu, ve druhém přidali ještě dalších osm a potěšili domácí diváky nevídanou kanonádou. Pět branek vstřelil domácí Hlaváč a Gracík přidal další čtyři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek prvního poločasu byl vyrovnaný, ale stejně ho hosté prohráli o tři góly

Úvod zápasu byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. V prvních dvaceti minutách to vůbec nevypadalo na brankostroj domácích. A v podstatě ani na konci prvního poločasu, který skončil 5:2 pro domácí tým. Hosté z Převýšova se necítili ještě poraženi a doufali, že v druhém poločase zvládnou zápas otočit, nebo alespoň vyrovnat.

V druhém poločase osm gólů v síti hostů

Druhý poločas se stal pro hosty černou můrou. Domácí jejich obranu úplně rozcupovali a otevřeli si střelnici. Sázeli neškodným hostům gól za gólem, až se konečné skóre zastavilo na čísle 13:2. Pěti góly se zaskvěl Filip Hlaváč a Vojtovi Gracíkovi se povedlo vstřelit branky čtyři!! Myštěves svého souseda v tabulce bodově dostihla a na skóre ho dokonce předskočila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves B
Myštěves: Prvních dvacet minut bylo vyrovnaných. Poté jsme začali hrát a první poločas vyhráli 5:2. Druhý poločas jsme již zcela ovládli.




Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - J. Rajman [-] , J. Vodička [-] (70. L. Malina [-] ) , P. Maximilián [-] , J. Petráček [-] (60. D. Bureš [-] ) - F. Hlaváč [-] , M. Drobek [-] (45. J. Hanuš [-] ) , D. Jelínek [-] , P. Kopuletý [-] - V. Gracík [-] , V. Brett [-] (70. J. Chládek [-] )

SK Převýšov B
P. Mareček [-]

Hráči zápasu: D. Jelínek , F. Hlaváč .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.