Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy sestřelil hattrickem Jakub Lisa


0

Lovčice dostaly v minulém týdnu pořádnou nakládačku a v tomto zápase si chtěly zpravit chuť. To se jim dokonale povedlo, hlavně díky čistému hattricku Jakuba Lisy již v prvním poločase

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Jakuba Lisy v prvním poločase

Lovčice nastoupily v omlazené sestavě a s odhodláním odčinit minulou porážku. Trošku jim k tomu pomohla i oslabená sestava Nepolis, které měli souběh s Áčkem. Ale to nic nemění na faktu, že v prvním poločase řádil útočník Lovčic Jakub Lisa. Čistým hattrickem třikrát pokořil obranu Nepolis a dostal svůj tým do luxusního vedení. A i když byl v prvním poločase jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti, tak do druhého přepustil své místo Milanovi Škopovi.

Druhý poločas vyhráli hosté 1:2

Druhý poločas se odehrál v bezstarostnějším duchu, než ten první. Po tříbrankovém vedení spadla z Lovčic deka a hrály pohodový fotbal. Nepolisy se tomu přizpůsobily a bylo se na co koukat. Častěji se útočilo, než bránilo a to se divákům líbilo. Nakonec se hostům podařilo vstřelit dvě branky Motyčkou a Markem. Domácí ovšem žádné drama nepřipustili, protože také vstřelili branku Císařem. Utkání tak skončilo zaslouženou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lovčice B
Lovčice: Domácí nepřipustili další příděl, do poločasu vedli 3 : 0 po pohotových gólech Jakuba Lisy a v bezstarostném a pohledném utkání zaslouženě zvítězili.

TJ Sokol Nepolisy B
Nepolisy: Náš oslabený tým prohrával po poločase 3:0 a vypadalo to, že prohrajeme vysoko. Nakonec jsme se vzchopili a utkání se ctí dohráli.



Sestavy


TJ Sokol Lovčice B
P. Tůma [-] - M. Bendák [-] (73. M. Žižka [-] ) , M. Hlaváč [-] , L. Sedlic [-] , D. Procházka [-] - Š. Hlaváč [-] (52. L. Markúsek [-] ) , P. Kocfelda [-] , J. Hrášek [-] (58. J. Hála [-] ) , M. Novák [-] - J. Lisa [-] (46. M. Škop [-] ) , M. Císař [-]

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - Z. Buřil [-] ( J. Pulec [-] ) , T. Skokan [-] , M. Semenec [-] , T. Marek [-] - P. Motyčka [-] , J. Mušek [-] , V. Hanuš [-] , J. Hanuš [-] - O. Skokan [-] , J. Haltuf [-]

Hráči zápasu: J. Lisa - J. Pulec .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.