Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

14.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání se prosadili lépe střílející hosté


0

Duel dvou týmů, které od sebe před zápasem dělily pouze dva body, rozhodly pro sebe hostující Libčany. Dnes totiž domácí opět neobuli střelecké kopačky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté položili základ k svému vítězství již v prvním poločase

Od začátků zápasu se hrál útočný fotbal s neobvykle velkým množstvím šancí. Domácí své šance s neúnavnou pravidelností zazdívali, nebo jim stál v cestě výborný brankař Půlpán. To Myštěvsi se dařilo o trochu víc, a také dvě ze svých šancí proměnila. Vyrovnaný první poločas skončil lépe pro hosty z Myštěvse.

Ve druhém poločase domácí hráli a hosté dávali góly

Do druhého poločasu vstoupily Libčany lépe a sevřely hostující tým do kleští. Jenomže v cestě jim stál opět vynikající Půlpán, který v bráně čaroval. Dokázal chytit domácím hráčům minimálně čtyři jasné tutovky. Myštěves se ve druhém poločase zatáhla do obrany a spoléhala na rychlé brejky. Tato taktika jim vyšla úžasně, protože hosté přidali další dvě branky. Domácí se prosadili až deset minut před koncem, kdy snížili na konečných 1:4. Tento zápas jasně ukázal, že když se nedají góly, tak se prostě vyhrát nedá!



Ohlasy k zápasu


SK Libčany B
Vojtěch Kunčar - Libčany: Nedali jsme spoustu šancí a opět prohráli

TJ Sokol Myštěves B
Myštěves: Byl to těžký zápas s velkým množství šancí na obou stranách. Základ našemu vítězství položil vynikající brankař Půlpán, který za své záda pustil gól až za rozhodnutého stavu. Bez něj bychom dnes nevyhráli.



Sestavy


SK Libčany B
P. Červenka [-] - M. Horáček [-] , J. Zahradník [-] , M. Kroupa [-] , D. Vlasák [-] - J. Kotrč [-] , J. Fejgl [-] , J. Mádlo [-] , J. Pavlíček [-] - J. Ježek [-] , T. Novák [-]

TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - L. Malina [-] , J. Petráček [-] (62. D. Bureš [-] ) , J. Rajman [-] , M. Macháček [-] (80. M. Vaníček [-] ) - P. Kopuletý [-] , M. Drobek [-] , F. Hlaváč [-] , D. Jelínek [-] - V. Gracík [-] , O. Martinič [-]

Hráči zápasu: J. Fejgl - L. Půlpán , V. Gracík .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.