Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Myštěves si s chutí zastřílela


0

Po počáteční nervozitě si Myštěves s chutí zastřílela a nadělila hostům z Kobylic sedm kulí jako v Sarajevu.  . Hattrickem se zaskvěl střídající Martin Tvarůžek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dokonce hosté vedli

 

Domácí začali utkání hodně nervózně a hosté toho dokonale využili. To naopak Kobylice vstoupili do utkání aktivně a po zásluze šli do vedení brankou Radka Hrubeše po pěkné kolmici Zdeňka Folkla. Poté ještě dvě šance zahodili a domácí převzali otěže zápasu do svých rukou, když po proměněné penaltě srovnali a hodně sklidnili hru. Kobylicím až do konce poločasu nic nepovolili  a navíc během deseti minut přidali další tři branky. Takže poločasové skóre 4:1 bylo docela jednoznačné a hlavně předvedená hra domácích slibovala ve druhém poločase gólové hody.

 

Ve druhém poločase přidali domácí další tři branky

Již od začátku druhé půle bylo vidět, že hosty ten rychlý brankostroj v první půlce hodně poznamenal. Zápas se v podstatě dohrával a bylo pouze otázkou času, kolik bude gólů v síti Kobylic na konci zápasu. Domácí přidali ještě tři pěkné branky a hostům tak nadělili sedmičku.Dnešní soupeře v tabulce před zápasem dělili sice jen čtyři body, ale rozdíl ve hře obou týmů byl o hodně větší.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves B
Myštěves: Zpočátku jsme působili trošku nervózním dojmem. Ale po zklidnění hry jsme začali proměňovat své šance a díky tomu jsme vyhráli tak vysokým rozdílem.

FC Spartak Kobylice B
Kobylice: Porážka je pro náš tým příliš krutá, ale uznávám, že vítězství domácích je naprosto zasloužené



Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - P. Bielčík [-] , J. Rajman [-] , P. Maximilián [-] ( J. Vodička [-] ) , R. Draštík [-] - F. Hlaváč [-] ( L. Malina [-] ) , D. Jelínek [-] ( J. Svoboda [-] ) , O. Liebish [-] , P. Kopuletý [-] - O. Martinič [-] , J. Chládek [-] ( M. Tvarůžek [-] )

FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - T. Novotný [-] , J. Dařbuján [-] , D. Kuchař [-] , D. Rašín [-] - T. Hrubý [-] , Z. Fölkl [-] (70. J. Dvořák [-] ) , L. Tobišek [-] , J. Herzog [-] - D. Šafařík [-] (46. T. Havlíček [-] ) , R. Hrubeš [-] (65. L. Miške [-] )

Hráči zápasu: M. Tvarůžek , O. Liebish - R. Hrubeš .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.