0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po trvalé převaze domácích, vydřeli hosté bod


Branky


0

Po vyrovnaném prvním poločase, měli domácí obrovskou převahu. jenomže ani z jedné z vyložených šancí gól nedali a tak se ze získaného bodu radovali více hosté z Hlušic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tomto zápase si Hlušice chtěli potvrdit třetí místo v tabulce, ale v průběho zápasu se nestačili divit, jak je předposlední tým tabulky prohání. V prvním poločase, se ještě občas zdála hra vyrovnaná, i když i v něm měli Lovčice častěji míč na kopačkách. Z týmu hostí zlobil pouze záložník Beránek, který se pořád snažil něco vymyslet pro útočníky Hlušic. Ve druhém poločase Lovčice stupňovali svůj tlak, který byl místy až drtivý. Hosty podržel gólman Batelka, který chytil dvě absolutně vyložené šance domácích střelců. A tak se nakonec oba týmy rozešli smírně 0:0, i když by si domácí zasloužili tři body. Jenomže fotbal se hraje na góly a když se žádný nevstřelí, tak se nemůže vyhrát.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lovčice B
Lovčice: V první půli měli domácí mírnou převahu,která se po změně stran stala výraznou.Drtivý tlak domácích v konci zápasu však branku nepřinesl i když šancí bylo dost.Hosté taktickou hrou v obraně získali bod se kterým byli spokojeni.

SK Čechie Hlušice B
Hlušice: Domácí nás přehrávali celý zápas. Remízu bereme všemi deseti. Z našeho týmu vynikl pouze náš nejlepší hráč Beránek a gólman Batelka.



Sestavy


TJ Sokol Lovčice B
P. Tůma [-] - L. Jiránek [-] , T. Louda [-] , O. Koubek [-] , P. Vavřínek [-] - M. Hlaváč [-] , Š. Hlaváč [-] , L. Sedlic [-] , P. Kocfelda [-] - P. Myška [-] , M. Císař [-]

SK Čechie Hlušice B
R. Batelka [-] - R. Vlášek [-] , J. Trejbal [-] , P. Vízek [-] , J. Beránek [-] - J. Trejbal [-] , J. Průcha [-] , M. Průcha [-] , P. Novák [-] - D. Hora [-] , D. Žilka [-]

Hráči zápasu: T. Louda - R. Batelka , J. Beránek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.