Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání zlomili pro sebe domácí až ve druhém poločase


0

I když výsledek vypadá jednoznačně, tak průběh zápasu by odpovídal spíše remíze. jenomže Libčany ve druhém poločase nedali ani branku. A jelikož domácí proměnili skoro všechny svoje šance, tak nakonec všechny body zůstali doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celé utkání se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém se střídali domácí i hosté v držení míče. V prvním poločase to byli hosté, kteří měli malinko víc ze hry a povedlo se jim vstřelit i branku Pavlíčkem. Jenomže gól dali i domácí a tak se do kabin šlo za stavu 1:1. Ve druhém poločase oba týmy zvýšili svou aktivitu a zdálo se, že kdo dá gól vyhraje, anebo že utkání skončí remízou. Jenomže nakonec domácí hráči byli proti a ukázali , že v jednoduchosti je síla. Povedlo se jim vstřelit tři branky a zdrcené hosty z Libčan poslat domů bez bodu. A taky proto vyhrál Starý Bydžov zcela zaslouženě a udržel se v těsném kontaktu za první Syrovátkou.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Bydžov
Starý Bydžov: Bylo to vyrovnané utkání , ve kterém jsme měli více štěstí a proto jsme ho vyhráli.

SK Libčany B
Libčany: Naše mužstvo opět vedlo a opět prohrálo.



Sestavy


SK Starý Bydžov
M. Šteyr [-] - J. Bark [-] , J. Štoček [-] , T. Lechman [-] , L. Tomeš [-] - O. Semerák [-] , R. Fiala [-] , .. Zmítko [-] , .. Váňa [-] - J. Bužík [-] , .. Doskočil [-]

SK Libčany B
P. Červenka [-] - M. Tlučhoř [-] , M. Kroupa [-] , M. Horáček [-] , L. Jedlička [-] - T. Novák [-] , J. Zahradník [-] , J. Fejgl [-] , J. Pavlíček [-] - J. Zikl [-] , J. Ježek [-]

Hráči zápasu: R. Fiala - J. Pavlíček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.