1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice potvrdily svou formu vítězstvím


Branky


0

Libřice měly minulý týden přestávku a 14-ti denní pauza na nich byla znát. V prvním poločase byla hra ještě vyrovnaná, ale v druhém byli hosté lepší i brankově. Pro domácí Libřice je konečné páté místo zklamáním a v příští sezoně budou určitě chtít zaútočit na postup. malšovice asi víc než na šesté místo neměly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Do zápasu vstoupili lépe domácí a chtěli utkání co nejdřív rozhodnout ve svůj prospěch. Jenomže střelcům za 14 dní nečinnosti asi zvlhnul prach a tak se nikomu nepovedlo dát gól, ani z té nejvyloženější pozice. Ke konci poločasu už zlobili i hosté a tak nakonec byla bezbranková remíza spravedlivým vyústěním hry.

Druhý poločas i zápas vyhrály Malšovice

V druhém poločase měli hosté všeho víc. Měli víc ze hry, obdrželi víc žlutých karet, ale hlavně dokázali dát víc branek než domácí. Libřice totiž daly pouze jeden gól a Malšovicím se povedlo vstřelit branky dvě. Tím pádem hosté vyhráli druhý poločas a i celý zápas. Malšovice zlepšenou hrou v druhém poločase potvrdily zlepšenou jarní formu a zaslouženě v Libřicích vyhrály.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Libřice: Pro nás je výsledek velkým zklamáním.

TJ Sokol Malšovice B
Malšovice: Byli jsme lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - J. Mildner [-] , M. Reich [-] , B. Niedoba [-] (80. J. Štrajt [-] ) , D. Volter [-] - P. Hrubý [-] (46. J. Daniš [-] ) , M. Hrabě [-] , L. Vostrovský [-] , J. Církva [-] (65. D. Štefan [-] ) - P. Ličman [-] , M. Šenk [-]

TJ Sokol Malšovice B
P. Kloubec [-] - V. Čapek [-] , D. Krejčí [-] , L. Rejha [-] , M. Brůna [-] - T. Valc [-] , Z. Libřický [-] (63. M. Votoček [-] ) , R. Bartoš [-] , J. Horký [-] - T. Pikola [-] , O. Špás [-]

ŽK: 10. J. Horký , 33. Z. Libřický , 62. V. Čapek .
Hráči zápasu: M. Hrabě - O. Špás .
Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.