Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probluz vyhrála poprvé v sezoně


0

Probluz se na poslední domácí zápas malinko posílila a vyklepla Jeníkovice ostudným rozdílem 8:0. Probluz tak v minulém kole získala první bod v Nedělištích. A v tomto kole se jí dokonce podařilo získat body všechny tři!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly v prvním poločase do sítě hostí

Jeníkovice zajížděli do Probluze s cílem bodovat, ale to ještě netušily, že co je čeká. Posílený domácí tým ovládl první poločas i celý zápas. Jeníkovice se zmohly pouze na občasný protiútok. Zato domácí vytrvale útočili a branky na kontě hostí přibývaly. První poločas skončil 4:0 a natěšený domácí tým konečně mířil za prvním vítězstvím v soutěži.

Druhý poločas obrazem prvního. Včetně čtyř gólů v síti hostí

Ani v druhém poločase nedostali hosté čuchnout. Probluz dnes hrála výborně a zápas si chtěla užít. Hosté si vytvořili dva náznaky gólových šancí, ale ani z jedné neuhodilo. To domácí opět stříleli gól za gólem, až jich celkem nastříleli osm. Diváci se sice vyvolávané desítky nedočkali, ale to nic nemění na prvním a navíc pořádně vysokém, vítězstvím domácích. Probluz se tak v posledním domácím zápase, rozloučila vítězstvím. Jeníkovice doma čeká v posledním kole Lokomotiva Hradec Králové, a tam se body dají čekat jen stěží.



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz B
Probluz: Vítězství v posledním domácím zápase sezony nás moc potěšilo.

SK Jeníkovice
Jeníkovice: Na posílený domácí tým jsme dnes prostě neměli.



Sestavy


AFK Probluz B
J. Kalhous [-] - P. Kolakovský [-] , V. Kaplan [-] , R. Falta [-] (46. P. Košťál [-] ) , F. Kolovratník [-] - J. Telinger [-] , M. Hrdlička [-] , M. Zvelebil [-] (77. V. Hypský [-] ) , F. Neumann [-] - J. Hrdlička [-] , L. Podsadlo [-]

SK Jeníkovice
P. Černý [-] - O. Šimůnek [-] , M. Horák [-] , S. Korvas [-] , M. Šedina [-] (77. J. Novotný [-] ) - P. Pražák [-] , V. Sláma [-] , O. Šmída [-] (62. T. Kalousek [-] ) , P. Svoboda [-] - P. Látr [-] , J. Podstata [-] (46. J. Búta [-] )

ŽK: 53. J. Kalhous - 38. V. Sláma .
Hráči zápasu: M. Hrdlička , J. Hrdlička , J. Telinger .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.