Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva Hradec Králové postupuje do třetí třídy


0

Na čtvrtou třídu přišla nevídaná návštěva 200 diváků a dočkala se postupu svého týmu. Lokáda totiž v případě výhry, mohla postoupit do třetí třídy. To vše se povedlo! Lokomotiva porazila Neděliště 2:0 a v předposledním kole si zajistila postup do III.třídy. Hned po skončení zápasu, předal předseda OFS Martin Zbořil, vítěznému týmu pohár za vítězství ve IV.A. třídě.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpělivá hra Lokomotivy v prvním poločase přinesla vedení 1:0

Úmorné vedro poznamenalo průběh zápasu jen částečně, protože domácí tým chtěl vítězstvím potvrdit postup do III. třídy. Lokomotiva se od začátku chopila iniciativy a měla častěji míč v držení. Pokaždé když Neděliště získaly míč, tak se snažily přejít do rychlého protiútoku, ale podařilo se jim to maximálně po vápno. V obraně domácích totiž kraloval vynikající Šubrt, který výbornou poziční hrou nedával soupeřům šanci k proklouznutí. V útoku domácích, odvedl hodně práce výborný Sváťa Kopecký, který dokázal míč jak podržet, tak i přesně rozdat. Lokáda se ujala vedení hezkou brankou Borovského a ještě více zklidnila hru. Hosté si do konce poločasu žádnou jasnou gólovku nevytvořili a do šaten šli s nejtěsnější prohrou 1:0.

V druhém poločase přidala Lokáda další branku a mohla slavit postup

Druhý poločas byl přesným obrazem prvního. Zkušený domácí tým držel míč častěji na kopačkách a moc toho hostům nedovolil. Jenom vstřelit druhou, tzv. pojišťující branku se jim nedařilo. Až z třetí šance se to konečně povedlo a prosadil se nejlepší hráč na hřišti Michal Šubrt. Zvýšil skóre zápasu na 2:0 a vzhledem k průběhu zápasu, se nedalo předpokládat, že hostům se povede zápas otočit. Tak se také stalo a po závěrečném hvizdu rozhodčího Šmolky, vytryskla na hřišti obrovská radost domácích hráčů. Na zápase byl přítomen i předseda OFS Martin Zbořil, který měl připravený pohár za vítězství ve IV.třídě. Nadšení diváci při předávání poháru aplaudovali svým hráčům. A ten potlesk byl větší o to víc, že za B tým Lokády hrají spíše ti starší hráči, kteří pro domácí tým odvedli již hodně úžasné práce a rozdali hodně fotbalové radosti.



Ohlasy k zápasu



SK Neděliště
Sváťa Kopecký - Lokomotiva Hradec: Slavíme postup, je to úžasné. Trpělivou hrou jsme uhráli výsledek. Který jsme potřebovali. Z pěti šancí jsme proměnili dvě a to stačilo na vítězství. Hosté nic neměli.



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové B
J. Němec [-] - L. Frizel [-] , R. Kollár [-] , M. Šubrt [-] , J. Javůrek [-] - J. Javůrek [-] , V. Čech [-] , R. Čech [-] , M. Borovský [-] - S. Kopecký [-] , M. Tichý [-]

SK Neděliště
Z. Kiršbaum [-] - J. Kořínek [-] , K. Mergl [-] , O. Nosek [-] , P. Čejka [-] (67. O. Matyásko [-] ) - L. Stanner [-] , V. Hlaváček [-] (46. I. Svatoň [-] ) , T. Stanner [-] , R. Voňka [-] - J. Jelínek [-] (67. J. Hubáček [-] ) , D. Pekáč [-]

Hráči zápasu: M. Šubrt , S. Kopecký - R. Voňka .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.