Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice dostaly naděleno od Sendražic osm kousků


0

Sendražice si v tomto zápase s chutí zastřílely a vylepšily také skóre. Hosté se zmohli pouze na dvě branky a to bylo tak vše.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas a pět gólů v síti hostí

Domácí vstoupili do utkání impozantně. Hned od začátku drželi otěže utkání pevně v rukou a hostům nic nedovolovali. Branky na kontě Smiřic utěšeně přibývaly a poločasové skóre se zastavilo na 5:1. Veliké teplo působilo více na malátné hosty.

V druhém poločase přidali domácí další tři branky

Domácí útočili i ve druhém poločase a hostům toho opět moc nedovolili. Rozdíl v kvalitě byl markantní, a i když tentokrát nepadlo tolik branek jako v prvním poločase, tak závěrečné skóre bylo nakonec hrozivé. Domácí si doslova otevřeli střelnici a stav utkání se nakonec zastavil na 8:2. Sendražice se v posledním kole, utkají na domácím hřišti s týmem Nedělišť.  A tento zápas bude přímým soubojem o druhé místo ve IV.A. třídě. Pro Smiřické béčko sezona již skončila a tak může bilancovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Sendražice: Jednoznačná záležitost pro domácí. Celý zápas byl pouze otázkou závěrečného skóre.




Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - P. Kvašinský [-] , O. Zimmermann [-] , J. Modrý [-] , O. Dus [-] - J. Merxbauer [-] (46. S. Špás [-] ) , J. Fedor [-] , P. Koval [-] (72. R. Med [-] ) , P. Hlavatý [-] - J. Michalička [-] , J. Čížek [-]

SK Smiřice B
T. Resl [-] - J. Hochsteiger [-] , J. Rezek [-] , V. Holínský [-] , P. Velc [-] - J. Jánský [-] , P. Růžek [-] , T. Lazarík [-] , L. Nedomlel [-] - J. Skalický [-] , M. Resl [-]

ŽK: 40. J. Rezek , 50. J. Skalický .
Hráči zápasu: J. Fedor - P. Růžek .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.