Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice nadělily Černilovu šest gólů


0

Malšovice rozhodly o svém vítězství již v prvním poločase. Dokázali nastřílet zdecimovaným hostů pět gólů. Hosté se ve druhém poločase vzchopili, ale na obrat to nestačilo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů do sítě Černilova v prvním poločase.

Úvod zápasu patřil hostům, kteří si vytvořili první dvě šance v zápase. Hned v úvodu zápasu trefil hostující Nápravník břevno. A ani Hlavička Černilovského Voltra neměla gólové parametry. Domácí trpělivě čekali a využili hned první chybičky v obraně hostí a dostali se do vedení. Taková drobná chyba a úplně rozhodila hostující tým. Jejich hra se rozsypala jak domeček z karet a dostávali gól za gólem. Poločasové skóre se zastavilo na 5:1 a s hosty to vypadalo bledě. Ještě že alespoň vstřelili jednu branku, nejlepší hráč hostí Imlauf.

V druhém poločase zlepšená hra hostí

Druhý poločas byl již vyrovnanější a rychlonozí hosté se více dostávali do hry. V 56.minutě vstoupil do hry Martin Šmied a zahrál si tak v jednom mužstvu s vlastním synem. Malšovice hrály v druhém poločase na údržbu a nikam se nehnaly. Hosté to ještě zkoušeli zdramatizovat. Povedlo se jim vstřelit ještě dvě branky, ale to bylo z jejich strany vše. Vzhledem k prvnímu poločasu, je vítězství Malšovic zcela zasloužené. Černilov se může rehabilitovat v posledním domácím zápase s Probluzí.



Ohlasy k zápasu



FK Černilov B
Tomáš Obzina, trenér - Černilov: Na některých hráčích byla znát účast na dopoledním zápase áčka. Další chtěli hrát, za horka, profesorský fotbal. Výsledky doma a venku jsou jako den a noc.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice B
P. Kloubec [-] - M. Brůna [-] , Z. Rezek [-] , S. Stránský [-] , L. Rejha [-] - O. Špás [-] , T. Valc [-] , R. Freiberg [-] , J. Horký [-] - Z. Libřický [-] , Z. Velinský [-]

FK Černilov B
L. Kundrt [-] - J. Nápravník [-] , P. Benák [-] , M. Voltr [-] , P. Turek [-] ( J. Dolejší [-] ) - T. Obzina [-] ( M. Holeček [-] ) , T. Matoušek [-] , A. Bouchal [-] , V. Hlaváč [-] (45. M. Šmied [-] ) - R. Imlauf [-] (56. M. Šmied [-] ) , J. Nápravník [-]

Hráči zápasu: T. Valc , Z. Libřický - R. Imlauf .
Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.