Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokáda se osamostatnila na čele tabulky


0

Pokud se chtěla hradecká Lokomotiva udržet v čele tabulky, tak musela na hřišti stále se lepšících Smiřic bodovat. Malinko jí to usnadnila neúčast čtyř hráčů základní sestavy v týmu domácích. Ale to nic nemění na faktu, že se hosté svého úkolu zhostili velice dobře a odvážejí si domů všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase drtivá převaha hradecké Lokády

Domácí tým nastoupil bez čtyř hráčů základní sestavy a to se na jeho výkonu muselo projevit. Lokomotiva Hradec Králové nastoupila s cílem co nejdříve rozhodnout zápas ve svůj prospěch. To se jí dokonale povedlo. Její hra dělala domácím veliké problémy a vytvářeli tak spousty chyb, které hosté trestali. Poločasové skóre se zastavilo na čtyřech brankách v síti domácího týmu. Navíc hosté ještě spoustu šancí nevyužili.

Ve vyrovnaném druhém poločase branka nepadla

V druhém poločase se Smiřicím podařilo hru vyrovnat. Domácí se také dostávali na dostřel hostující brány, ale žádná akce neměla gólové parametry. Když se konečně domácím podařilo dostat až k bráně Lokády, tak v bráně stála nepřekonatelná překážka jménem Jan Němec. No, a když se konečně gólmana povedlo překonat, ta pro jistotu byla brána stejně zakletá a dvakrát zazvonilo břevno hostující brány. Zkušení hráči Lokomotivy žádné drama nepřipustili a dovedli tento zápas do vítězného konce. Jelikož Neděliště v tomto kole ztratilo dva body, tak se Lokomotiva osamostatnila na čele tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
Jiří Skalický - Smiřice: Domácí tým byl oslaben nepřítomností čtyř hráčů základní sestavy a na jeho výkonu to bylo znát. V prvním poločase si hosté vypracovali mnoho brankových příležitostí a čtyři z nich dokázali využít. Do druhého poločasu se hra vyrovnala a Smiřice B měly několik velmi slibných akcí na úpravu skóre. Bohužel ani dvě nastřelená břevna Havlem a Hochsteigerem brankou neskončila. Po zásluze si hostující tým odvezl všechny body.

TJ Lokomotiva Hradec Králové B
Sváťa Kopecký - Lokomotiva HK: Fotbalovější hosté kontrolovali celý zápas. Druhá půle se už dohrávala z povinnosti.



Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - O. Havel [-] , P. Velc [-] , J. Hochsteiger [-] , V. Holínský [-] (20. J. Jánský [-] ) - P. Nagy [-] , J. Skalický [-] (55. R. Munzar [-] ) , M. Rund [-] , T. Lazarík [-] - L. Nedomlel [-] (45. P. Havlíček [-] ) , M. Resl [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové B
J. Němec [-] - J. Malý [-] ( L. Sobota [-] ) , R. Kollár [-] , L. Frizel [-] , J. Javůrek [-] - M. Borovský [-] , R. Čech [-] , V. Čech [-] ( S. Kopecký [-] ) , P. Jaroš [-] - M. Tichý [-] , M. Ziegler [-]

Hráči zápasu: T. Resl , P. Velc - J. Němec , L. Frizel .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.