Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:30

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jedenáct branek bylo k vidění v Číměři


Branky


0

Staňkov zajížděl na horkou půdu do Číměře a ani ve snu ho nenapadlo, co ho tam čeká. Diváci se nakonec dočkali jedenácti branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Staňkov
Josef Bušta: Do Číměře jsme přijeli bez několika hráčů a citelně nám chyběl hlavně golman L.Černoch. Než jsme se stačili rozkoukat, v 11.min. jsme prohrávali 3-0 po dost laciných gólech a hrozil nám debakl. Potom domácí polevili, nám se podařilo snížit do konce poločasu na jednobrankový rozdíl. Ve druhém poločase jsme ještě do 81.min. nadějný výsledek, ale během následujících 3.minut jsme inkasovali 3 branky a rázem to bylo z našeho pohledu 3-7. V závěru se nám aspoň podařilo výsledek zkorigovat. Domácí byli lepší, ale s nekompletním mančaftem jsme na ně neměli. V obou našich vzájemných zápasech padlo celkem 23 branek s celkovým skórem 14:9 pro číměřské.



Sestavy


Číměř
Z. Badinka [-] - J. Feytl [-] (16. J. Kaiseršot [-] ) , M. Veith [-] (46. J. Kalvas [-] ) , J. Záhorka [-] (60. M. Mihulka [-] ) , P. Bobál [-] , J. Strejček [-] , J. Drábik [-] , Z. Březina [-] , K. Mihulka [-] , P. Nižník [-] , J. Jehnět [-]

TJ Hraničář Staňkov
J. Kröpfel [-] - A. Bednář [-] , M. Pilař [-] , M. Tobolka [-] , J. Cepák [-] (46. R. Pipek [-] ) - S. Fila [-] , R. Novák [-] , M. Vonka [-] - P. Žilka [-] - R. Puhlovský [-] , M. Herman [-]

ŽK: 38. M. Pilař .
Hráči zápasu: P. Bobál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nedvěd Petr - KŘÍŽ Karel, KREJNÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.