Stráž si doma vyšlápla na Číměř


Branky


0

Poslední tým přeboru Stráž přivítala před domácím publikem Číměř. Domácí chtěli konečně naplno bodovat, ale rozhodně je nečekalo nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevídaná přestřelka v prvním poločase

Stráž na svého soupeře vlétla a na co sáhla, to jim vyšlo. Po necelých stodvaceti vteřinách hostující brankář Zdeněk Badinka podcenil přízemní střelu Pavla Völfela z uctivé vzdálenosti a velmi brzo tak otevřel skóre - 1:0. O chvíli později zaváhala levá strana domácí obrany, kterou pohotově potrestal Jan Záhorka. Po následném dalším kiksu zadáků ve vápně a brance Františka Nápravy rázem vedli hosté 1:2. Na 2:2 vyrovnal ve 25. minutě z penalty sám faulovaný Lukáš Stejskal, který nedal na fotbalové poučky a pokutového kopu se nezalekl. Po něm se zapsal mezi střelce Břetislav Chovítek, jehož nepovedená střela doplachtila jako padající list až za brankovou čáru. Domácí do poločasu dostali ještě výhodu dvou standardních situací, které ale neměli vliv na změnu výsledku. Do kabin se tak odcházelo za hodně otevřeného stavu.

Pojistka hostů a konečné tři body

Číměř svojí aktivitou chtěla ještě s výsledkem něco udělat. Vrhla síly do ofenzívy, ale v obrané linii vznikala okénka, kterých se domácí snažili využít. Vyloženější ohrožení ať jedné či druhé branky v této herní části ale nebylo. Poslední branka utkání padla v 50. minutě, kdy připomenul divákům své staré dobré časy v I. B třídě ukázkovým gólem veterán Jan Bednář. Stráž se tak odlepila od posledního místa a přenechalo ho Staňkovu. Hostující mužstvo opět ukázalo nevyrovnanost svých výkonů, kdy dokáží potrápit silné soupeře, ale i prohrát s papírově slabšími.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: Našemu mužstvu se podařilo na domácím hřišti po předchozích 6 nezdarech konečně zvítězit a udrželo tak bodový kontakt s dalšími 6 týmy ohroženými sestupem do okresní soutěže. V utkání padlo několik kuriózních gólů, ten první hned v úvodu, když hostující brankář Zdeněk Badinka podcenil přízemní střelu Pavla Völfela z uctivé vzdálenosti. O chvíli později zaváhala levá strana naší obrany, kterou pohotově potrestal Jan Záhorka a po následném dalším kiksu zadáků ve vápně a brance Františka Nápravy rázem vedli hosté 1:2. Na 2:2 vyrovnal z penalty před ní faulovaný Lukáš Stejskal a po něm se zapsal mezi střelce Břetislav Chovítek, jehož nepovedená střela doplachtila jako padající list až za brankovou čáru. Po změně stran připomenul divákům své staré dobré časy v I. B třídě ukázkovým gólem veterán Jan Bednář a vedení 4:2 pak již naše mužstvo přes nápor soupeře udrželo až do konce.

Číměř
Číměř: Komentář k zápasu nebyl dodán.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: NOVÁK Jiří - BOČEK Petr, KORANDA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.