Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 14:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Číměř nadělila Hobzí deset branek


Branky


3. V. Mol , 11. J. Feytl , 14. J. Záhorka , 35. V. Mol , 37. V. Mol , 43. Z. Březina , 45. J. Drábik , 48. Z. Březina , 53. P. Nižník , 83. V. Mol - 16. P. Zejda , 18. J. Peterek
0

Domácí mužstvo Číměře přivítalo na svém hřišti Staré Hobzí. Domácí tým byl jasným favoritem a konečný výsledek tomu odpovídá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Číměř
František Adamec: Dnešní zápas jsme rozehráli od začátku dobře a po 1 poločase bylo o vítězi rozhodnuto. Jsem rád že se začíná dařit našemu loňskému nejlepšímu střelci Vaškovi Molovi, jinak nemá cenu nic víc psát k zápasu, výsledek hovoří za vše.

TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil: Z naší strany od začátku do konce špatný zápas. Byli jsme téměř kompletní, mysleli jsme si, že budeme rovnocenným soupeřem, ale byl velký omyl. Nechytli jsme začátek a bylo to hned 2:0, pak jsme se trochu srovnali, ale domácí nás přejeli ve všech směrech, hlavně v přesnosti a rychlosti, prostě jsme si neškrtli. Proměnili téměř každou šanci a to s naprostým přehledem. V poločase sedm gólů, to je na tři zápasy, špatný špatný. Nakonec se to zastavilo na desítce. Ale jinak to byl zápas bez emocí.



Sestavy


Číměř
Z. Badinka [-] - J. Feytl [-] (46. T. Láf [-] ) , R. Sehner [-] , J. Kalvas [-] (70. M. Pánek [-] ) , J. Záhorka [-] (60. R. Prager [-] ) , V. Mol [-] , J. Strejček [-] (46. M. Běhoun [-] ) , J. Drábik [-] , Z. Březina [-] , P. Nižník [-] , J. Jehnět [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
D. Šívr [-] - V. Zejda [-] , J. Štibich [-] (40. Z. Bican [-] ) , O. Dokulil [-] , D. Malášek [-] (60. M. Habr [-] ) , H. Bican [-] - P. Zejda [-] (70. M. Janek [-] ) , A. Veverka [-] , Z. Fišer [-] - P. Distl [-] , J. Peterek [-] (70. L. Neshyba [-] )

Hráči zápasu: V. Mol .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOČEK Petr - NOVÁK Jiří, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.