1:3
(1:3)
21. J. Mikl (p.)
24. R. Mikudim
43. J. Bittengl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 14:00

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velenice konečně zabraly a porazily rezervu Bystřice


Branky


14. J. Kalvas - 21. J. Mikl (p.) , 24. R. Mikudim , 43. J. Bittengl
0

Nová Bytřice/Číměř přivítala na svém hřišti České Velenice. Domácí mužstvo bylo do tohoto zápasu na prvním místě tabulky a Lokomotivu tak nečekalo určitě nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat Lokotky v prvním dějství

Do utkání proti Velenicím domácí nastoupili dobře a prvních dvacet minut byli lepší a dokázali i díky brance Jakuba Kalvase vést 1:0. Ve 21. minutě udělali domácí obránci chybu kterou hasili pouze za cenu faulu ve vápně a byla z toho penalta. Tu bezpečně proměnil Jiří Mikl a bylo srovnáno - 1:1. Další gól přišel záhy, když hosté byli důraznější v bystřickém vápně a Roman Mikudim otřel svou střelu o tyč a ta skončila v síti. Od vyrovnávacího gólu byli hosté lepší a kromě dvou gólů měli kopat v prvním poločase ještě jednu penaltu. Do konce poločasu přidal ještě branku Jaroslav Bittengl, který se trefil s trestného kopu - 1:3. Do kabin se tak odcházelo za dvoubrankového vedení hostujícího týmu.

Druhý poločas branku nepřinesl

Do druhého poločasu chtěli domácí zápas zvrátit a dát kontaktní gól, ale hosté dobře bránily a vyrážely k rychlým brejkům, za druhý poločas měli domácí tak dvě šance, kdy mohli dát branku, bohužel se tak nestalo a proto hosté nakonec zaslouženě vyhráli. Ve druhém dějství hosté nepolevili a hráli stále aktivně. Několik šancí sice České Velenice nedali, ale zápas odmakali na všech postech a dokázali po dvouzápasovém půstu opět získat tři body.



Ohlasy k zápasu


Číměř
František Adamec: Do utkání proti Velenicím jsme nastoupily dobře a prvních 20 minut jsme byli lepší a vedli jsme 1-0, pak jsme udělali chybu kterou jsme hasily pouze za cenu faulu ve vápně a byla z toho penalta. Od vyrovnání byli hosté lepší a kromě 2 gólu měli kopat v 1. poločase ještě jednu penaltu. Do druhého poločasu jsme chtěli dát kontaktní gól, ale hosté dobře bránily a vyrážely k rychlím brejkům, za druhý poločas už jsme měli tak 2 šance kdy jsme mohli dát branku, bohužel se tak nestalo a proto hosté nakonec zaslouženě vyhráli.

TJ Lokomotiva České Velenice
Jaroslav Bittengl: V tomto kole jsme předvedli nejlepší výkon v probíhající sezóně. I když jsme opět inkasovali jako první, věřil jsem že, zápas zvládneme. Podařilo se nám z pokutového kopu vyrovnat Jirkou Miklem. Další gól přišel záhy, když jsme byli důraznější v hostujícím vápně a Mikudim otřel svou střelu o tyč a ta skončila v síti. A do poločasu jsem přidal ještě branku já, když jsem se trefil s trestného kopu.Ve druhém dějství jsme nepolevili a hráli stále aktivně. Několik šancí jsme nedali a makali na všech postech. Opravdu bych chtěl všechny pochválit a v tomto duchu hrát i nadcházejícím utkáni.



Sestavy


Číměř
Z. Badinka [-] - J. Feytl [-] (73. M. Běhoun [-] ) , M. Veith [-] , F. Náprava [-] (46. J. Záhorka [-] ) , V. Mol [-] (75. J. Kaiseršot [-] ) , T. Láf [-] , J. Strejček [-] , J. Drábik [-] , Z. Březina [-] , J. Kalvas [-] , P. Nižník [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
- P. Zemánek [-] , T. Zemánek [-] , F. Dvořák [-] (51. M. Kamiš [-] ) - J. Bittengl [-] - R. Mikudim [-] - Z. Zlamšídlo [-] , J. Mikl [-] , P. Bambule [-] , M. Srpek [-] , M. Kodera [-] (88. J. Vetrák [-] ) , T. Maroušek [-]

ŽK: 65. J. Strejček , 80. Z. Březina .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - NOVÁK Jiří, FILO Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.