2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sendražice díky zlepšenému výkonu ve druhém poločase braly tři body


Branky


0

Hosté z Malšovic dokázali domácím vzdorovat pouze v prvním poločase. Ve druhém poločase domácí nakonec vstřelili dvě branky a zaslouženě vyhráli celý zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

Bezbranková remíza v prvním poločase

Hosté přijeli do Sendražic s obrannou taktikou a to jim vydrželo celý první poločas. Zodpovědně bránili, ale měli také hodně štěstí při zbrklém zakončení domácích hráčů. Domácí tým se celý první poločas nedostal do pořádného tempa, aby dokázal rozhodit obranu Malšovic. A tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu, který hodně vyhovoval hostům.


Ve druhém poločase se ujali dvě střely domácích

Do druhého poločasu nastoupili domácí s úmyslem rozhodit pohodičku v týmu hostí. A to se jim dokonale podařilo. Malšovice najednou začali hrát nekolektivně a alibisticky. Již si nedali kloudnou přihrávku a to byla voda na mlýn domácích. Teď už to byl pouze souboj domácích hráčů a gólmana Malšovic Kloubce. Dlouho to vypadalo, že Kloubec ten souboj vyhraje, ale nakonec se domácím přeci jenom povedlo dvakrát skórovat. Zasloužené, ale těžko vydřené vítězství domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Sendražice: Zasloužená výhra po zlepšeném výkonu ve druhém poločase, Desetkrát jsme šli sami na bránu, ale dali pouze dva góly.

TJ Sokol Malšovice B
Stanislav Libřický - Malšovice: Domácí vyhráli zaslouženě. Hosté hráli alibistický fotbal bez tahu na bránu a s chybami, které v mnoha případech zachraňoval Kloubec v bráně. Když bych měl hodnotit hráče, tak právě on odvedl dobrý výkon.



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - J. Modrý [-] , O. Zimmermann [-] , M. Štorek [-] , L. Hlavatý [-] - J. Čížek [-] , J. Fedor [-] , P. Koval [-] , O. Dus [-] - P. Vrána [-] , S. Špás [-]

TJ Sokol Malšovice B
P. Kloubec [-] - J. Lukeš [-] , M. Brůna [-] , T. Kalousek [-] , Z. Libřický [-] - T. Pikola [-] , Z. Papík [-] , D. Krejčí [-] , T. Valc [-] - M. Votoček [-] , J. Horký [-]

Hráči zápasu: P. Vrána - P. Kloubec .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.