Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

HRUŠOV KLADL ODPOR JEN CHVÍLI


Branky


0

V sobotu nás v prvním ze tří domácích zápasů čekal nepříjemný soupeř Jiskra Hrušov. Té patřilo před našim vzájemným duelem v tabulce čtvrté místo, a jelikož jsou hosté známí svým bojovným stylem hry, plný osobních soubojů, dal se očekávat těžký zápas. Naštěstí ho naši hráči zvládli s přehledem a odčinili tak zaváhání z Michálkovic. I přesto, že do konce podzimu nás čekají ještě dva domácí duely, již nyní s jistotou můžeme slavit titul podzimního mistra!!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání se odehrával v bojovném duchu, kdy se naši hráči těžko prosazovali přes důraznou obranu hostí. Za zmínku stojí snad jen střela Kuby Šoltyse, kterou golman Hrušova se štěstím vyrazil mimo tyče. Ve 14. minutě však zahrával Víťa Komár rohový kop a Marek Lubojacký otevřel hlavou skóre utkání - 1:0. Za další dvě minuty si navedl z levé strany míč na střed Honza Švábík, ale jeho střela těsně minula vzdálenější tyč. Za další tři minuty už to ale bylo o dvě branky. Anestis Ambros se zhruba dvacet metrů od brány dostal k míči, dal si jej na pravačku a krásně vymetl pavučinu z šibenice brány - 2:0. Poté tempo hry opadlo a také Hrušov se dostával do šancí. Při jedné z nich se nadvakrát vytáhl Michal Bača. Ve 34. minutě ale kapituloval i on. Hrušov se dostal do rychlého protiútoku a přízemní centr z pravé strany poslal hostující hráč na zadní tyči do odkryté brány - 2:1.

 

V 56. minutě viděli diváci v Klimkovicích nádherný okamžik. Hosté sice rohový kop Klimkovic odvrátili, ale pouze k Michaelu Klemišovi, který se do míče opřel levačkou zhruba z pětadvaceti metrů a jeho bomba se zastavila až v hrušovské síti - 3:1. Za pět minut se do velké šance dostal i Hrušov. Po rohovém kopu nastal v šestnáctce závar, ze kterého hosté ale ani natřikrát nedostali míč do sítě. A tak přišel další trest, když po pěkné kombinaci odcentroval z prava Karel Konečný a Marek Lubojacký na přední tyči trknul do míče hlavou tak šikovně, že zapadl přímo k vzdálenější tyči - 4:1. O sedm minut později mohli být diváci svědky další nádherné branky. Honza Švábík se řítil osamocený na tři obránce hostí. Zhruba třicet metrů od brány se překvapivě odhodlal ke střele a jeho projektil, za kterým se hostující brankář pouze ohlédl, jen o půl metru minul levý horní roh. Ve zbytku zápasu už naši hráči hru kontrolovali, nepustili Hrušov do šance a sami ještě jednou udeřili. To Vašek Prašivka ukázal šťastnou trenérskou ruku, když poslal na hřiště Petra Zbořila a tomu stačilo pár minut na to, aby hlavou uklidil do sítě krásný centr Karla Konečného - 5:1. Pro Petra to byla navíc první branka v Klimkovickém dresu, takže se určitě těší, až ho kabina zkasíruje.

 

zdroj: http://www.tjklimkovice.cz/



Sestavy


TJ Klimkovice z.s.
M. Bača [-] - D. Knopp [-] (35. A. Cviertna [-] ) , J. Teichmann [-] , J. Drábek [-] - J. Švábík [-] (46. P. Zbořil [-] ) , V. Komár [-] , M. Lubojacký [-] , A. Ambros [-] , K. Konečný [-] , M. Klemiš [-] - J. Šoltys [-] -

Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
M. Gora [-] - L. Paťava [-] , M. Jurášek [-] , J. Mrázek [-] , P. Kukučka [-] , J. Hurta [-] - J. Pecha [-] (51. J. Mrázek [-] ) , M. Josefofský [-] , P. Bílek [-] , F. Kadura [-] - E. Fekete [-] -

ŽK: 37. J. Švábík - 55. M. Jurášek , 58. P. Bílek , 61. F. Kadura , 77. J. Mrázek .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: ŠTOREK Martin - MAJER Vladimír, ŠIPLÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.