3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

10.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

200 diváků vidělo vítězství svého týmu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Derby přilákalo za slunečného počasí téměř dvě stovky diváků. Hrálo se zároveň o postupové místo v tabulce.

 

Hosté zazdívali šance, domácí se trefovali

 

V prvním poločase hosté, hlavně díky důraznému Brzkovi, měli větší počet šancí, ale většinou netrefovali bránu. To domácí po centru a hlavičce Jelena šli do vedení a gól do šatny zařídil pohotovou střelou Matoušek.

 

Druhý poločas přinesl pouze jednu branku

 

Druhá půle už tolik možností nenabídla a když hosté opticky získávali převahu, prosadil se střelou k tyči Hybš a rozhodl definitivně o výhře domácích.

 



Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Martin Šmied - Černilov: Solidní počasí, solidní divácká návštěva. Do sestavy se nevešel Imlauf, Šmied Martin a chyběl ještě Jan Nápravník, Hlína a Mindek. 5 minuta:Obzina posílá Matouškův roh hlavou mimo. Následuje ale série šancí Libřic. Hlavička nad, Voltr musel střelu unikajícího hráče po zemi zalehnout, pak vytáhl jedovatou hlavičku a následně dva brejky důrazného Brzka (který hrozil i dlouhými auty) skončily mimo bránu. A když v 27 minutě vyslali Libřice slabý střelecký pokus, opticky vypadal průběh zápasu pro hosty. Jenže Michael Voltr poslal míč centrem na zadní tyč a z nabíhajících hráčů ho hlavou trefil Jelen. A šance jsme měli rázem my. Bouchal nejdřív trefil jen tělo obránce a pak mu v brejku zabránila ve skórování noha soupeře. Dařilo se nám především na méně přetížené pravé straně.Bouchal po rohu hlavou minul bránu, ale podařilo se nám vstřelit gól do šatny. Rychlá akce z prava, jelen zastavil centr Matouškovi, který trefil k tyči. Vstup do druhé půle jsme měli vlažný. Šancí ubylo (hrozil jen z brejků Benák). naše obrana musela vykopnout soupeřovu střelu z brankové čáry, pak se musel vyznamenal L. Voltr když vyškrábl tečovanou střelu. A my opět v době největšího tlaku soupeře skorovali. K tyči se trefil Hypš. Pak už se na hřišti více jiskřilo, bez větších šancí. Za zaznamenání stojí spolehlivý výkon Pavla Turka, který nastoupil v Černilovském dresu po 18 letech. Zajímavost: Střely na bránu 5:4 (včetně gólových) Mimo: 5:9

SK Slavia Libřice
luca.c - Libřice: Derby jsme nezvládli a po slabém výkonu jsme nechali všechny body domácím. Ti se ani nemuseli moc snažit, protože my jsme nehráli dobře. Góly jsme dostali po chybách, nebyly to žádné super akce Černilova. První gól - neobsazený hráč ve vápně, druhý (do šatny) - sám hráč na vápně a kolem nikdo. Naše šance v prvním poločase jsme nedokázali proměnit (Brzek, Beny, Michal), všechny střely skončily mimo branku domácích. Ve druhém poločase jsme kromě šance Brzka (která skončila faulem ve vápně, ale podle rozhodčích to bylo v pořádku) nic neměli. Domácí z protiútoku dali třetí gól a potom se zápas jen dohrával.



Sestavy


FK Černilov B
L. Voltr [-] - P. Turek [-] , M. Voltr [-] , P. Benák [-] (68. J. Dolejší [-] ) , V. Hlaváč [-] (45. J. Nápravník [-] ) - T. Obzina [-] (72. M. Šmied [-] ) , T. Matoušek [-] , A. Bouchal [-] , R. Hypš [-] - P. Jelen [-] , J. Havlas [-] (68. T. Vacek [-] )

SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - J. Mildner [-] , M. Hrabě [-] (85. D. Štefan [-] ) , P. Hrubý [-] , P. Ličman [-] - M. Šenk [-] (58. B. Niedoba [-] ) , D. Volter [-] (69. J. Církva [-] ) , M. Zeman [-] (72. P. Adamovič [-] ) , M. Reich [-] - D. Brzek [-] (81. J. Daniš [-] ) , L. Vostrovský [-]

ŽK: L. Voltr - D. Brzek .
Hráči zápasu: P. Jelen - D. Brzek .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.