0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřenice si odváží těsnou výhru.


Branky


0

Hosté nakonec o něco šťastnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nikdo nechtěl udělat chybu.

Od začátku se diváci mohli dívat na pohledné bojovné utkání. Oba celky vypadaly, že jim taktika vychází na 100% a tak v podstatě nemohla nastat chybička v podobě inkasovaného gólu. Náznaky šancí první poločas nabídl, s většinou si ale poradily skvěle fungující defenzívy obou mužstev. Stav utkání se tak v prvním poločase nezměnil.

"Favorit" se nakonec přece jen dočkal.

V druhém poločase bylo opět vidět maximální nasazení na obou stranách. V poctivém výkonu obou mužstev se přece jen naskytla chybička. V domácí obraně vznikla drobná chybička v komunikaci. Toho hosté náležitě využili a jedinou brankou utkání rozhodli o tom, kterým směrem budou putovat tři body.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice B
M. Žák [-] - J. Tomeš [-] , Z. Mikan [-] , T. Vlasák [-] , A. Svatoň [-] - D. Koutník [-] , V. Bednář [-] (60. D. Mrštík [-] ) , J. Krejcar [-] , L. Koutník [-] (83. M. Klapka [-] ) - J. Melichar [-] , O. Kmoníček [-] (46. M. Koudelka [-] )

AFK Sokol Dobřenice
Z. Zasadil [-] - M. Rahimič [-] , P. Vrchota [-] , J. Brixi [-] , S. Trnka [-] - M. Dvořák [-] , E. Svatoš [-] , V. Hladký [-] , O. Císař [-] - M. Doležal [-] , M. Lenomar [-] (89. )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.