0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Hořiněvse s Lužcem nepadla žádná branka.


Branky


0

Výsledkem 0:0 se rozešli soupeři po jednoznačné jízdě domácích. Hosté si za celý zápas nedokázali vypracovat žádnou kloudnou šanci a tak má pro ně bod cenu zlata.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se snažili od začátku.

Od začátku zápasu byli domácí jasně lepším celkem. Svého soupeře přehrávali kombinační hrou a nepustili ho v podstatě k míči. K jejich smůle se jim nepodařilo proměnit ani jednu z vyložených šancí. Toho nemuseli až tak litovat, protože hosté byli opravdu bezzubý a nevypracovali si ani náznak brejku. V podstatě celý zápas stáli v zadu v deseti lidech a odkopávali balóny. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Obdobný druhý poločas.

Druhý poločas probíhal prakticky obdobně. Jediná menší změna byla v tom, že se hosté po chybě domácího obránce dostali do náznaku šance, nic z toho ale nebylo. Stejně tak ani nebylo nic z množství šancí domácích. Dvakrát se jim podařilo dokonce orazítkovat tyč, k jejich smůle ale se vždy míč odrazil směrem z brány a ne do brány. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořiněves
Otakar Rejfek (domácí): I přes neustálí tlak jsme selhávali v koncovce. Proto je z mého pohledu remíza zasloužená, neboť pokud nedáte z množství šanci ani jednu branku, je celá snaha v podstatě k ničemu.

FK Lužec nad Cidlinou
Michal Dunka (hosté): Na to, že jsme měli velké problémy se sestavou, jsme za bod rádi. Chceme soutěž dohrát se ctí a pokusit se potrápit následující dvě mužstva.



Sestavy


TJ Sokol Hořiněves
J. Šlesingr [-] - J. Navrátil [-] , R. Müller [-] , P. Kopecký [-] , T. Jistebnický [-] - J. Stránský ml. [-] , M. Černý [-] , J. Hořínek [-] (70. M. Fejk [-] ) , Š. Pudleiner [-] - O. Runkas [-] , A. Kaplan [-]

FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - J. Malát [-] , M. Beneš [-] , J. Dunka [-] , J. Vondruška [-] - F. Wágner [-] (76. D. Hála [-] ) , M. Dunka [-] , S. Bužik [-] , M. Bašek [-] - M. Rygl [-] , J. Hladík [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.