Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prasek a Cerekvice se rozchází smírně.


0

Prasek potřebuje body jako sůl. Na domácím hřišti v tomto kole vydržel bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí soupeře lehce zaskočili.

Favoritem utkání byl papírově hostující celek. Domácí ale prožili lepší start do zápasu a svého soka zaskočili. Vypracovali si několik nadějných šancí, branka z toho k jejich smůle ale nebyla. Hosté je tak potrestali, když dostali do blízkosti domácí branky a šťastně docílili gólu. Domácím se ale podařilo do poločasu vyrovnat.

Domácí šli nejprve do vedení.

Do druhé půle měli opět o něco lepší start domácí. Když na svého soupeře lehce zatlačili a podařilo se jim otočit stav utkání na jejich stranu. Hostům se ale zanedlouho podařilo srovnat stav utkání. Dále následovala série šancí na obou polovinách hřiště. Obě mužstva ale ve svých šancích selhala a body si tak rozdělila.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Prasek
Martin Štayr, hráč(domácí): Výkon týmu bych ohodnotil kladně. Předvedli jsme bojovný výkon, za který se rozhodně nemusíme stydět.




Sestavy


TJ Jiskra Prasek
J. Šuhájek [-] - V. Vyhleďal [-] , V. Černík [-] , V. Soukup [-] , P. Štefán [-] - L. Žďárský [-] , D. Holý [-] , J. Janáček [-] , M. Štayr [-] - J. Tichý [-] , L. Fölkl [-]

TJ Sokol Cerekvice
M. Tomášek [-] - L. Jenčovský [-] (70. D. Masařík [-] ) , P. Strnadel [-] , D. Rachota [-] , J. Dědina [-] - O. Petřík [-] , V. Lulek [-] , L. Parobek [-] , M. Bělina [-] - D. Horáček [-] , T. Kučera [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.