Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice snadno vítězí.


0

V prvním poločase byla Roudnice jasně lepší a mohla si vytvořit daleko vyšší náskok. V druhém poločase už její hráči polevili a tak nakonec zápas skončil "jen" 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neustála převaha domácích.

Domácí měli od začátku zápasu převahu a svého soupeře moc do hry nepouštěli. Z množství šancí se dokázali prosadit "jen" třikrát. Zbylé šance zahazovali a tak si oslabený hostující celek mohl dávat ještě malé šance na zvrat.

Druhá půle už o něco vyrovnanější.

Domácí s vidinou dostatečného náskoku polevili. Ubrali na aktivitě a sem tam pustili i hosty do útoku. Hosté, kteří dohrávali v deseti se dokázali soupeři alespoň častečně vyrovnat. V druhém poločase padla už jen jedna branka ta stanovila konečný stav utkání na 4:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hořiněves
Otakar Rejfek(hosté): V prvním poločase můžeme být rádi, že soupeř spálil nespočet šancí. V druhé půli jsme i přes oslabení dokázali soupeři trochu zatopit a myslím si, že v konečném součtu se nemusíme za svůj výkon stydět.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice B
M. Žák [-] - A. Svatoň [-] , D. Mrštík [-] , L. Pithart [-] (79. J. Gráf [-] ) , Z. Kučera [-] (49. M. Koudelka [-] ) - D. Koutník [-] , J. Vlnas [-] , M. Klapka [-] , V. Bednář [-] - J. Melichar [-] , O. Kmoníček [-]

TJ Sokol Hořiněves
O. Runkas [-] - P. Miffek [-] , R. Müller [-] , T. Jistebnický [-] (46. K. Andrejsek [-] ) , J. Navrátil [-] - P. Kopecký [-] , P. Krejčí [-] , J. Hořínek [-] , M. Rešl [-] - O. Rejfek [-] , Š. Pudleiner [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.