1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté o jeden gól lepší.


Branky


89. J. Radoň - 52. M. Král , 80. F. Kmínek
0

Hosté z Červeněvese se těsným vítězstvím dostávají na druhé místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ne moc záživná první půle.

První poločas se odehrával většinou ve středu hřiště, oba týmy nepřesně kombinovali a nakopávané míče se stávali kořistí obou obran. V závěru poločasu mohli nejprve udeřit hosté, ale Florián si poradil, bohužel úspěšní nebyli ani Kotík a Soukup. 

V úvodu druhého poločasu po úniku Filipiho mohl skoré zápasu otevřít ve 49. min. Radoň, ale hostující Říha jeho dorážku ze dvou metrů zlikvidoval. To v 51. min. po zaváhání a nedůrazu domácí obrany uspěl hostující M. Král 0 : 1. Po zranění Kotíka nastoupil po dlouhé pauze L. Kekelák a domácí vrhli všechny síly do vyrovnání. Bohužel přes několik závarů před brankou hostí, domácí nevyrovnali. Jen v 77. min. nastřeli L. Kekelák tyč. Následně těsně mimo hlavičkoval Hladík. Kalich hořkosti domácí vypili v 88. min., kdy F. Kmínek přeloboval pozdě vybíhajícího Floriána 0 : 2. Snížit se podařilo až v nastaveném čase RADOŇOVI, který míč po závaru před Říhou poslal nekompromisně pod břevno 1 : 2. A to byla tečka za nevydařeným zápasem, po rozehrání byl zápas ukončen.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšova Lhota
Martin Scháněl, předseda(domácí):: V místy podprůměrném utkání jsme vyrobili fatální chyby v obranné činnosti, které hosté dokázali využít, a proto jsme opět prohráli. Bohužel stále nenastupujeme z různých důvodů v optimální sestavě a na hře potažmo výsledkách je to znát. Nedá se nic jiného dělat než se s touto skutečností vyrovnat, zatnout zuby a bojovat až do konce.




Sestavy


TJ Sokol Malšova Lhota
M. Florián [-] - O. Sedliský [-] , P. Soukup [-] , T. Janata [-] , J. Volf [-] - J. Šimek [-] , M. Hladík [-] , M. Scháněl [-] , J. Radoň [-] - M. Kotík [-] (56. L. Kekelák [-] ) , J. Filipi [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - R. Novák [-] , M. Král [-] , D. Wojcik [-] , J. Fichtner [-] - P. Černý [-] , J. Gorel [-] (79. P. Remsa [-] ) , P. Remsa [-] , A. Král [-] - M. Malý [-] , F. Kmínek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.