Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cerekvice si odvážejí z Nového Města pohodové tři body.


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se diváci moc nepobavili.

Od začátku se hrál opatrný, po většinu času oboustranně nezáživný fotbal. Oba týmy si vypracovali minimum šancí a žádnou nedokázali proměnit v gólovou radost. Čim blíže byl závěrečný hvizd, tím více se zdálo, že oba týmy se ho nemohou dočkat. S vidinou na lepší druhý poločas se odcházelo do kabin za stavu 0:0.

Hosté měli ze hry více.

Hostující favorité využili poločasovou přestávku o poznání lépe. Po změně stran začali předvádět to, co se od nich očekávalo. Ke zlepšenému pobyhu přibyla i lehkost v kombinaci a z toho promanily nadějné příležitosti. Z těch hráči Cerekvic těžili třikrát. Po zásluze si tak ze hřiště Nového Města odvážejí tři body.



Sestavy


TJ Sokol Nové Město
P. Čihák [-] - D. Pavlas [-] , J. Stuchlík [-] (40. [-] ) , D. Vlk [-] , M. Midloch [-] (71. P. Honc [-] ) - T. Bambas [-] , M. Morávek [-] , M. Kopřiva [-] , V. Krnáč [-] - P. Vinař [-] , R. Midloch [-]

TJ Sokol Cerekvice
M. Tomášek [-] - J. Dědina [-] , D. Rachota [-] , P. Strnadel [-] , D. Javůrek [-] - L. Parobek [-] , V. Lulek [-] , M. Bělina [-] , L. Jenčovský [-] (76. D. Masařík [-] ) - D. Horáček [-] , T. Kučera [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.