Diváci v Cerekvicích viděli 14 gólů!


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrany v podstatě neexistovaly.

Od začátku se hrál oboustranně ofenzivní fotbal. Šance střídaly šance. A o góly rozhodně taky nebyla nouze. Dost tomu napomohlo i to, že se obě obrany nejspíš zapomněli v kabině. Protože mezery, které vznikaly v prostorách, kde by měly být, byly trestuhodné a také je oba soupeři trestali. O gól šťastnější nakonec byly Cerekvice. 

V druhé půli už nastoupily i obrany.

V druhé půli už padlo výrazně míň branek. Oba týmy se už více soustředili na taktický výkon, než na pohledný "nahoru - dolu" fotbal. A tak byla druhá půle pro diváka možná trochu nudnější. Ke konci zápasu měli domácí štěstí, když soupeřící tým neproměnil tři brejkové situace. Naopak domácí svoje tři šance proměnili a tak si mohli užít hodně bláznivé vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Cerekvice
Domácí:: Kluci hráli perfektně. Jen obrana zahrála o 80% hůř, než je její standart. Bohužel kluci, na které jsme v obraně spoléhali trošičku vybouchli.




Sestavy


TJ Sokol Cerekvice
M. Tomášek [-] - P. Strnadel [-] , D. Rachota [-] , J. Dědina [-] , D. Javůrek [-] - O. Petřík [-] , R. Bělina [-] , M. Bělina [-] , V. Lulek [-] - T. Kučera [-] , L. Kukla [-] (85. D. Masařík [-] )

TJ Ohnišťany
M. Šoltys [-] - M. Sehnal [-] , R. Mydlář [-] , A. Jiříček [-] (46. J. Šulc [-] ) , S. Kleňhar [-] - M. Bezvoda [-] (80. P. Šoltys [-] ) , P. Kopáč [-] , F. Matějka [-] , J. Vobořil [-] - V. Vrba [-] , V. Dvořák [-]

Hráči zápasu: T. Kučera .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.