Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosičky se s Malšovou Lhotou rozešly smírně.


0

Oboum týmům by se body jistě hodily. Malšově Lhotě o něco málo více. Nakonec si oba celky body rozdělili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Omlazená domácí sestava.

Domácí nasoupili do utkání s dorostenci omlazenou sestavou. A mladí se soupeře rozhodně nezalekli. Od začátku zápasu s němi hráli vyrovnanou partii. Této bitvě scházely jen brankové příležitosti, kterých bylo zejména v prvním poločase pomálu. Domácí nestřelili po jednom centru břevno, hosté předvedli několik střel mimo. Do kabin se odcházelo za stavu 0:0.

S čistým štítem do druhé půle.

Oba týmy tak nastoupili do druhé půle s čistým štítem a s novými pokyny. Snažili se o zlepšení finální fáze. Šancí opět moc nebylo. Hosté šli do vedení po kombinační akci, ze které praměnil ještě centr a následný gól. Poté si vytvořili hosté ještě několik brankových příležitostí, ale branku nevsřelili. Deset minut před koncem hosté udělali chybu v rozehrávce. Brankář situaci hasil jen za cenu faulu a následovala penalta. Tu domácí proměnili a tak byl stav utkání 1:1. Na závěr následovaly ještě dvě šance hostů, žádná se ale neujala a tak si oba týmy připisují bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Kosičky B
Radan Koliáš (domácí): Na to že nastoupili dorostenci, odehráli vyrovnané utkání. Nejlepším hráčem byl ten nejmladší, Kuba Mráz.

TJ Sokol Malšova Lhota
Martin Scháněl, předseda(hosté):: Složení týmu bylo do posledních minut před odjezdem k zápasu napjaté. Přesto jsme chtěli po třech porážkách v řadě bodově zabrat. Hráči, kteří k utkání nastoupili předvedli kolektivní bojovný výkon a zaslouženě byli bodově odměněni. Je jen škoda neproměněných šancí v závěru, mohli jsme získat více.



Sestavy


TJ Spartak Kosičky B
M. Tomek [-] - L. Styblík [-] , M. Černý [-] , M. Kvaček [-] , L. Volf [-] - L. Havlín [-] (46. V. Tomek [-] ) , M. Donát [-] (62. M. Stránský [-] ) , V. Beneš [-] , J. Mráz [-] - J. Šanda ml. [-] (46. J. Černý [-] ) , J. Pražák [-]

TJ Sokol Malšova Lhota
M. Florián [-] - O. Sedliský [-] , P. Soukup [-] , D. Ďurech [-] , J. Volf [-] - J. Radoň [-] , M. Scháněl [-] , J. Blecha [-] , J. Šimek [-] - M. Kotík [-] , O. Křičenský [-]

Hráči zápasu: J. Mráz .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.